in

AngryAngry

Θρίλερ στην Πάτρα – «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν τυπική και ψυχρή»

Συνεχίζεται για ακόμη μια μέρα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σήμερα, κατέθεσε στη δίκη μία από τις γιατρούς του παιδιού, η οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες τις μέρες που νοσηλεύτηκε η κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εξέταση της γιατρού ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε τις διαπιστώσεις Ράικου για την τοξικολογική εξέταση του αίματος της μικρής Τζωρτζίνας και έκανε εκ νέου αίτημα για να πάρει τις τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να εξεταστούν από δικό τους πραγματογνώμονα.

  • Στράφηκε και κατά της νοσηλεύτριας, που εξετάστηκε την περασμένη Παρασκευή, λέγοντας πως έχει ψευδορκήσει σε αρκετά σημεία. Ο κ. Κούγιας σημείωσε πως η νοσηλεύτρια απέκρυψε πως είναι συγγενής και στενή φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας πως θα καταθέσει μήνυση εις βάρος. Η πρόεδρος με τη σειρά της διευκρίνισε πως η μάρτυρας την Παρασκευή είπε πως έχει συγγένεια με άλλο σόι.

Στη συνέχεια η γιατρός ανέβηκε στο βήμα και κατέθεσε περιέγραψε τι ακολούθησε μετά την ανακοπή του παιδιού και σημείωσε πως οι γιατροί ζήτησαν γονιδιακό έλεγχο μετά την ενημέρωση για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών. Είπε, δε, ότι συμφώνησαν να μπει βηματοδότης και απινιδωτής.

Σημείωσε πως ο πατέρας έδειχνε πιο συναισθηματικός, ενώ η μητέρα πιο απαθής. Όπως είπε «η μητέρα ερχόταν κάθε μέρα, ήταν τυπική. Ο πατέρας χάιδευε το παιδί, έκλαιγε. Ήταν πιο ψυχρή, πιο απομακρυσμένη».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Ο πατέρας ρωτούσε πιο πολλά πράγματα. Η μητέρα άκουγε με προσοχή».

Η μάρτυρας ρωτήθηκε και για την κεταμίνη λέγοντας πως δίνεται σε μικρές επεμβάσεις για βέλτιστη καταστολή: «Δίνεται για μικρό χρονικό διάστημα και μεταβολίζεται πλήρως από το ήπαρ, και αποβάλλεται από τα ούρα». Σημείωσε πως παρενέργειες είναι οι σπασμοί, η αύξηση ενδοκρανιας πίεσης κτλ. Στο αναπνευστικό κάνει άπνοια, λαρυγγόσπασμα και σιελόρροια.

Νέα ένταση με Κούγια

Ένταση προκλήθηκε όταν η εξέταση της μάρτυρος έφτασε στο σημείο να ερωτηθεί από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κλινική εικόνα του παιδιού που αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα με το οποίο έφτασε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίο.

Κούγιας: Από το ενημερωτικό σημείωμα θα λέγατε ότι αυτή η κλινική εικόνα ήταν καλή;

Μάρτυρας: Δεν μπορώ να το αξιολογήσω μόνο από το ενημερωτικό σημείωμα. Αξιολογούμε μόνο όταν πάρουμε το παιδί.

Κούγιας: Το πήρατε το παιδί “φυτό”.

Μάρτυρας: Το “φυτό” το λέτε εσείς.

Κούγιας Μα τι λέτε; Το παιδί δεν έβλεπε, δεν μιλούσε.

Μάρτυρας: Το ενημερωτικό συνοδεύει το παιδί και ήρθε στην εντατική μετά από ανακοπή. Πώς να αξιολογήσω την εικόνα μετά από την ανακοπή, όντας διασωληνωμένο;

Αμέσως μετά ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση στη γιατρό για ψευδή κατάθεση γιατί δεν απαντάει στην συγκεκριμένη ερώτηση ενώ έχει τις ειδικές γνώσεις, λέγοντας πως τις αποκρύπτει για να βοηθήσει τους συναδέλφους της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Έθαψαν το παιδί τους στην Αλβανία αλλά δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα!

«Έδωσε» τον χάκερ ο θείος του για τη δολοφονία του Άγγελου – Διαβάστε όσα ομολόγησε