in

CuteCute AngryAngry CryCry LoveLove LOLLOL

Θρίλερ στην Πάτρα – Η χαρτορίχτρα περιγράφει τι είπε η Ρούλα! Της ζητούσε για τον Μάνο…

Την αποκαλυπτική μαρτυρία της γυναίκας, η οποία είχε “διαβάσει” τον καφέ της Ρούλας Πισπιρίγκου και της είχε πει ότι ο σύζυγός της θα επέστρεφε σε αυτήν, παρουσιάζει το ereportaz.

  • Όταν η κατηγορουμένη διαπίστωσε ότι οι προβλέψεις από την καφεμαντεία και η παρέμβαση της “γιαγιάς” δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα και ο σύζυγός της δεν γύριζε πίσω ζήτησε να της δώσει πίσω τα χρήματα που έδωσε. “Μου είχε δώσει 20 ευρώ για τον κόπο μου και μετά πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι τα θέλει πίσω αυτά τα λεφτά γιατί “δεν βγήκαν έτσι όπως μου τα πες, δεν γύρισε αυτός”. Της λέω “μανούλα μου πάρτα”. Ήρθε η αδερφή της με μία κοπέλα που δεν είχα ξαναδεί και της τα έδωσα” ανέφερε η “Σία”.

Στις 15 Ιανουαρίου ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στην σύζυγό του  ότι χωρίζουν και πως μαζεύει τα πράγματά του. Στις 16 του μήνα η Πισπιρίγκου επικοινώνησε με την “καφεμάντη” ζητώντας να τον επαναφέρει στο σπίτι. Στις 18 Γενάρη η κατηγορουμένη έστειλε μήνυμα στη γυναίκα ότι όλα πάνε στραβά και να το μεταφέρει στη «γριά». Στις 19 μετέφερε την τετραπληγική Τζωρτζίνα με αναφερόμενους “εμετούς, υπνηλία και πιθανό επεισόδιο σπασμών” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Λίγες ημέρες μετά το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή λόγω της κεταμίνης.

  • Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με το δικαστικό βούλευμα,η 34χρονη επέλεξε να εκδικηθεί τον σύζυγό της που αποφάσισε να την εγκαταλείψει οριστικά. Ο Δασκαλάκης στην κατάθεση του στο Μικτό Ορκωτό έδωσε και μία διαφορετική πτυχή: “Ποιος θα με θέλει εμένα με ένα παιδί τετραπληγικό” κατέθεσε ο μάρτυρας  ότι είπε η Πισπιρίγκου. Ο ίδιος θα καταθέσει στο δικαστήριο 40 και πλέον μηνύματα της κατηγορουμένης που έχουν πέσει στα χέρια του τα οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων σε χαρτορίχτρες και μάγια.

Οι συνομιλίες

  • Το  πρωινό της 16ης Ιανουαρίου 2022 (11.27) καταγράφεται η πρώτη επικοινωνία της Πισπιρίγκου με τη χαρτορίχτρα με το όνομα Σία.

-Πισπιρίγκου: «Καλημέρα Σία. Μη με πάρεις, πάρε τη Λ…, ευχαριστώ. Πάντως μάζεψε τα πράγματά του όλα…».

  • -Στις 12.51 η 34χρονη ξαναστέλνει μήνυμα: «Σία συγνώμη που σε ενοχλώ, αλλά πήρε τα πράγματά του στη μάνα του… επειδή μου είπε η Λ… ότι δεν θα φύγει απλά στο λέω… Στείλε μου μήνυμα ό,τι θες να μου πεις…».

-Σία: «Θα επιστρέψει, αυτή προσπαθεί… (σ.σ. η γιαγιά) θα γυρίσει…».

  • Στις 18 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.48 το πρωί η καφεμάντης στέλνει το εξής μήνυμα:«Μιλάω με τη γιαγιά, σε παίρνω σε λίγο»

-Η Πισπιρίγκου απαντά: «Οκ πες της ότι όλα πάνε στραβά».

  • Στις 21.23 το βράδυ της ίδιας ημέρας η κατηγορουμένη στέλνει νέο SMS στη Σία: «Πάρε με μόλις το δεις». Εκείνη δεν απαντά ποτέ.

«Τα λεφτά πίσω»

  • Η επόμενη επικοινωνία μεταξύ Πισπιρίγκου και Σίας είναι τον Μάρτιο του 2022. Η Τζωρτζίνα έχει ήδη φύγει από τη ζωή… Στις 3 Μαρτίου 2022 και ώρα 11.42 η Πισπιρίγκου στέλνει νέο μήνυμα:

-«Καλημέρα το απόγευμα θα έρθω σπίτι σου Σία».

  • Δεν λαμβάνει απάντηση. Ακολουθεί νέο μήνυμα στις 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 10.26: «Το απόγευμα θα έρθουμε σπίτι σου. Φρόντισε να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω. Από τη γριά».

Δύο λεπτά αργότερα η 34χρονη στέλνει νέο SMS: «Γιατί έχουμε όλες τις ηχογραφήσεις που μας λες για τη γριά και το ποσό που ζητάς για να γίνει η Τζωρτζίνα καλά. Στις έξι θα είμαστε εκεί. Φρόντισε να βγεις να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω, αλλιώς θα κινηθούμε αλλιώς».

  • Η καφεμάντης   είπε ότι είδε την Πισπιρίγκου δύο φορές. “Μου την είχε φέρει μία φίλη της κολλητής της πάνω σε ένα καφέ που πίναμε.” Η γυναίκα μας είπε ότι διάβασε τον καφέ στην 34χρονη “για καλαμπούρι” και ότι δεν είναι αυτή η δουλειά της. Έλεγε ότι επειδή φεύγει ο σύζυγος αν θα γυρίσει. “Το μόνο που της είχα πει στο καλαμπούρι πάνω ήταν ότι θα γυρίσει (ο Μάνος). Άνδρες είναι. Όλοι τους όλο και κάτι κάνουν. Μη δίνεις σημασία Κοίτα το παιδί σου τι κάνει” πρόσθεσε.

Η καφεμάντης μας είπε ότι η κατηγορουμένη δεν συμπεριφερόταν ως μία γυναίκα με δύο νεκρά παιδιά και ένα παραπληγικό. Το ενδιαφέρον της ήταν να γυρίσει πίσω ο  Μάνος Δασκαλάκης..

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αυτή είναι η τρίτη κοπέλα του Μάριου στο Survivor – Πιο… ποθητή από τις άλλες δυο

Η Καινούργιου για τον Μικρούτσικο- «Έχει αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσης»