in

OMGOMG WTFWTF

Θρίλερ σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα – «Η Μαρία κυκλοφορούσε χωρίς φύλακες, δεν φοβόταν για τη ζωή της»

Ο Στυλιανός Γραμματικάκης, ιατρός της εταιρείας και φίλος της οικογένειας, μίλησε στο mega.
Μακελειό σημειώθηκε στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (12/2) στη Γλυφάδα, όταν ένας 70χρονος ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία, στην οδό Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ εναντίον των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει.

Ο δράστης, αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.

Ο Στυλιανός Γραμματικάκης, ιατρός της εταιρείας και της οικογένειας, μίλησε στο mega. «Είχαμε πάρει το Σάββατο στο κτήμα μου, μαζέψαμε πέτρες και κάτσαμε στην παραλία, ήθελε να ξεκουραστεί. Ένα μπορώ να πως, πως οι εκλιπόντες ήταν υπέροχοι άνθρωποι. Αγαπούσαν την Ελλάδα. Η Μαρία ήταν η Μαντώ Μαυρογένους του 2024. Είχε ταπεινότητα και είχε προσφέρει πολλά στην Γλυφάδα. Κυκλοφορούσε χωρίς φύλακες, δεν φοβόταν για τη ζωή της. Δεν είχε διαπληκτιστεί με κανέναν. Μιλούσαμε πάντα για την οικογένεια. Θέλαμε να φτιάξουμε μία βιβλιοθήκη με τα βιβλία μας για όλα τα παιδιά της Γλυφάδας. Για τη διαμάχη με τον αδελφό του, δεν ξέρω κάτι και δεν μπορώ να πω».

Τι νομίζετε;

18.9k Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποφασισμένος ο Πορτοσάλτε να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον Βλάχο. Η προτροπή να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο και…

Μενεγάκη – «Κάγκελο» με τα λόγια του Τσούλη – «Τι ακούω, ρε παιδιά! Θα με τρελάνεις! Είναι δυνατόν»