in

OMGOMG

Θρίλερ – Νεκροί δύο επιβάτες σε κρουαζιερόπλοια σε Κατάκολο και Πάτμο

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτμου από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου σημαίας Μπαχάμες, το οποίο είχε καταπλεύσει στον οικείο λιμένα, για τον αιφνίδιο θάνατο ενός αλλοδαπού επιβαίνοντα.

 

  • Από το Λιμεναρχείο Πάτμου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε χθες ένας άντρας στην καμπίνα του κρουαζιερόπλοιου σημαίας Μάλτας, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι του Κατάκολου.

 

Ο θάνατος του διαπιστώθηκε από τον ιατρό του πλοίου. Από το Λιμεναρχείο Κατάκολου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

  • Χθες το βράδυ το λιμενικό στα Χανιά ενημερώθηκε για σκάφος που είχε προσαράξει σε αβαθή (αμμώδη ακτή) στην παραλία Καλυβών Αποκορώνου Χανίων, άνευ επιβαινόντων.Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του, πλησίον του εν λόγω σκάφους, τον 46χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη-κυβερνήτη του.

 

Ο ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

I’m a celebrity, get me out of here – Οι απίστευτοι μισθοί των παικτών

Αγνώριστη η Ιουλία από το… Προξενιό. Η νέα συνεργασία μαζί με τον Χειλάκη