in

CryCry OMGOMG

Θρίλερ με την υπόθεση του 55χρονου ντιλιβερά που χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν τα λόγια του πατέρα Στυλιανού αδελφού του 55χρονου ντιλιβερά που σκοτώθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο πόλης.

Ο ιερέας κάνει έκκληση προς όλους όσοι βρίσκονταν στην περιοχή στο κέντρο της πόλης την ώρα του μοιραίου τροχαίου και είδαν τι συνέβη να μιλήσουν και να αναφέρουν ότι γνωρίζουν στο αρμόδιο τμήμα Τροχαίας που “τρέχει την υπόθεση εντοπισμού του οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο.

Ο 55χρονος Βασίλης ήταν παντρεμένος και εργαζόταν εδώ και πολλά χρόνια ως ντιλιβεράς. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του που αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που βύθισε σε πένθος βαθύ το σπιτικό της. Για εκείνη ο 55χρονος ήταν το στήριγμα της, ο άνθρωπος που αγάπησε, παντρεύτηκε και πορεύτηκαν μαζί σε μια υπέροχη ζωή που είχε μόνο χαρά και ευτυχία μέχρι τη στιγμή που ο χρόνος πάγωσε με εκείνον να χάνει τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο.

“Ζητώ να βρεθεί κάποιος που να είδε τι ακριβώς συνέβη και να βοηθήσει στον εντοπισμό του οδηγού που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο. Ο Βασίλης μου χάθηκε τόσο άδικα, έχασα το στήριγμα μου τον άνθρωπο μου, έχασα τη μισή μου ζωή, παρακαλώ θερμά όποιος γνωρίζει η έχει δει κάτι να μιλήσει”, λέει η σύζυγος του 55χρονου και ξεσπά σε λυγμούς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βούλα Πατουλίδου – «Μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί. Δεν φορούσα ποτέ εξώπλατο…»

Χρύσα Ρώπα – Το «καρφί» στον πρώην σύζυγό της και τη συνέντευξη στον Αρναούτογλου