in

Θρίλερ με τη συμμετοχή Χατζηδάκη στο πάνελ της Μαγγίρα. Το παρασκήνιο…

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παίζει και να είναι ο μακροβιότερος πανελίστας της Ελληνικής τηλεόρασης.

  • Έχει περάσει από όλες τις παρουσιάστριες και όλες τις εκπομπές. Χωρίς το στυλ του να έχει κάτι ιδιαίτερο και χωρίς ποτέ να καταφέρει να ξεχωρίσει (του δόθηκαν ευκαιρίες όπως παλιά η εκπομπή με τις φάρσες με τη Δούκισσα) ήταν πάντα αξιοπρεπής τηλεοπτικής παρουσία και δεν βασιζόταν ποτέ μόνο στην τηλεόραση για θέματα βιοπορισμού.

Όμως η εμπειρία που έχει τόσα χρόνια τον κατατάσσει στο «πάνω ράφι» από πλευράς κασέ. Για τη Μπέττυ φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα…

  • Ναι μεν εξασφάλισε διετές συμβόλαιο στον ΑΝΤ1 με πολύ καλές απολαβές δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους συνεργάτες της. Καθώς το μπάτζετ της εκπομπής θα είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που της είχε προτείνει ο Κοκλώνης και αναλογικά πάντα καθώς άλλο καθημερινή εκπομπή άλλο Σαββατοκύριακο…

Στον ΑΝΤ1 όλα τα λεφτά έχουν πάει στη μυθοπλασία και αυτά που έχουν περισσέψει για το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι ελάχιστα. Έτσι μαθαίνω πως Χατζηδάκης και ΑΝΤ1 δεν τα βρήκαν στα λεφτά και τώρα είναι θρίλερ η συμμετοχή του στο πάνελ.

  • Το πρώτο ταμείο θα γίνει πάντως για τη Μπέττυ εκεί κοντά στο Δεκέμβρη από τη Nielsen…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. μακραν ο πιο ξενερωτος και αδιαφορος πανελιστας. απορω για ποιον λογο τον παιρνουν σε εκπομπες. δεν εχει καμια δυνατη αποψη απλα πιανει μια καρεκλα και μισθο. τιποτα αλλο.

Αλισσός – Προφυλακιστέοι δύο Αλβανοί που έκρυβαν 7,5 κιλά κάνναβης σε χωράφι

Δεν πάει το μυαλό σας. Ποια τραγουδίστρια τα πετάει έτσι!