in

OMGOMG WTFWTF

Θρίλερ με απαγωγή δικηγόρου στην Ανάβυσσο

Θύμα απαγωγής έπεσε από κακοποιούς, ένας δικηγόρος στην Ανάβυσσο. Οι δράστες εγκατέλειψαν το θύμα τους σε σπίτι, όπου τον είχαν δεμένο και επέστρεψαν στην επιχείρηση για να αφαιρέσουν αρχεία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αρχεία.

Η υπόθεση θρίλερ ξεκίνησε στις 22:10 το βράδυ όταν αστυνομικοί κλήθηκαν για διάρρηξη σε εταιρία στην οδό Γεροστάθη. Φτάνοντας οι αστυνομικοί στο σημείο, διαπίστωσαν πως ένας δράστης διέφυγε με τα πόδια, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άγνωστοι συνεργοί, παρέσυρε μια μηχανή της ΔΙ.ΑΣ και απομακρύνθηκε.

Η μοτοσυκλέτα της ΔΙ.ΑΣ, συνέχισε να καταδιώκει τον πεζό και τον εντόπισε κάτω από ένα αμάξι στην οδό Δημοχάρους. Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος, που όπως προέκυψε εκ των υστέρων είχε απαχθεί από τους δράστες, κατάφερε να λύσει τα δεσμά του και να φύγει από το σπίτι που τον κρατούσαν δεμένο, πήγε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων ζήτησε βοήθεια και ενημέρωσε την αστυνομία.

Όπως είπε, άγνωστοι δράστες, είχαν εισβάλει στην εταιρία, τον είχαν απαγάγει και του έκλεψαν τα κλειδιά προκειμένου να επιστρέψουν στο χώρο και να αφαιρέσουν αρχεία από τον υπολογιστή. Αμέσως μετέφεραν το θύμα της απαγωγής στην ασφάλεια, όπου αναγνώρισε τον 24χρονο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν διώξεις για εκβιασμό, αρπαγή και ληστεία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Παπαγεωργίου – «Δεν γνωρίζουμε κάτι επίσημο από τον ΑΝΤ1 για τον Έρωτα Φυγά»

Η πρώτη αντίδραση της Λασκαράκη για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της