in

Θλίψη στον Βόλο – Νεκρή η Άσπα Βαΐτση

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Βόλου και της Νέας Ιωνίας το άγγελμα του θανάτου της 48χρονης Ασπασίας Βαΐτση η οποία κατέληξε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

 

  • Μεγάλη καρδιά και πάντα με το χαμόγελο, η Άσπα, έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία από καρκίνο ενώ η μοίρα της επιφύλαξε ένα ακόμη χτύπημα καθώς πριν από μερικά χρόνια έχασε από καρκίνο και τον αγαπημένο σύζυγό της και απέμεινε με τον γιό τους, τον Παναγιώτη, αφιερώνοντας όλη τη ζωή της στην σωστή ανατροφή του με ατέλειωτη αγάπη και φροντίδα.

 

Οι δοκιμασίες δεν είχαν τέλος για την Άσπα, η οποία πριν λίγους μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο.Με την ίδια μαχητικότητα και αξιοπρέπεια, και κυρίως πίστη πως θα τα κατάφερνε, έδωσε μια γενναία μάχη αλλά σήμερα το πρωί κατέληξε, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους την γνώριζαν.

 

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10.30 π.μ. στον ΙΝ Αγ. Σπυρίδωνα, στη Νέα Ιωνία.

 

 

  • Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και όλη η οικογένεια του Α.Σ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός δικού μας παιδιού για τον αδόκητο χαμό της μητέρας του Άσπας. Μιας μητέρας που αφιέρωσε όλη της την ζωή στην σωστή ανατροφή του Παναγιώτη με ατέλειωτη αγάπη και φροντίδα.Καλό ταξίδι Άσπα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O Φερεντίνος μας υποδέχεται στα πρώτα γυρίσματα του «Μονομάχου»!

Αμαλία Κωστοπούλου – Μόνη με τα εσώρουχα στην κουζίνα