in

OMGOMG

Θλίψη στον Πύργο- Νεκρός ο 19χρονος Μπάμπης Λάζαρης από τροχαίο…

Τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά χάθηκε ο 19χρονος Μπάμπης – Χαράλαμπος – Λάζαρης, το απόγευμα της Δευτέρας, σε τροχαίο στα Λαστέικα. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας και ο 19χρονος φίλος του με τον οποίο επέβαιναν μαζί σε μηχανάκι, με το οποίο συνέβη το τροχαίο.

  • Οι δύο φίλοι έκαναν βόλτες στον δρόμο που οδηγεί από τις σχολές του ΟΑΕΔ προς το Λαστέικα, όταν λίγα μέτρα από το κατάστημα εστίασης που διατηρεί η μητέρα του τραυματία και λίγο πριν τις εφτά, υπό συνθήκες που ερευνώνται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, χάθηκε ο έλεγχος του δικύκλου και τα δύο παλικάρια βρέθηκαν αιμόφυρτα στο έδαφος. Εξετάζεται αν το μηχανάκι προσέκρουσε σε παρακείμενη μάντρα μονοκατοικίας ή αν εκεί χτύπησαν το ένα ή και τα δύο παιδιά.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που άκουσε το θόρυβο, βγήκε έξω έντρομη και είδε τους δύο 19χρονους στην άσφαλτο. Κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και παράλληλα περίοικοι προσέγγισαν στο σημείο για να βοηθήσουν.

  • Το ΕΚΑΒ έφτασε με δύο ασθενοφόρα και οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν για τα δύο παλικάρια. Ο 19χρονος Μπάμπης ήταν ήδη νεκρός, ενώ ο φίλος του σφάδαζε λίγο πιο πέρα.

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές με τους γονείς του 19χρονου να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. Ο γιος τους που πριν από ενάμιση μήνα είχε εκπληρώσει και τη στρατιωτική του θητεία και είχε όλη τη ζωή μπροστά του, είχε χαθεί τόσο άδικα…

Ο συνομήλικός του που φέρεται να οδηγούσε και το μηχανάκι, βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Είσαι παράδειγμα – Ο Χαλκ Χόγκαν παντρεύτηκε με δασκάλα γιόγκα 25 χρόνια νεότερή του

Δείτε την ζουμερή και υγρή κορμάρα της Ρένεση σε Βίντεο