in

CryCry

Άδικο – Νεκρός ο γνωστός καρδιολόγος Δημήτρης Κρανίτσας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Καρδιτσιώτης καρδιολόγος Δημήτρης Κρανίτσας.Ο εκλιπών υπήρξε εξαιρετικός εκπρόσωπος της ιατρικής επιστήμης, ενώ έδωσε γενναία μάχη απέναντι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τους οικείους του, σκορπίζοντας παράλληλα τη θλίψη τους συναδέλφους του και την τοπική κοινωνία καθώς ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός.Αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγό και τα δύο παιδιά τους.Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Γιώργου Μαντάνη και Βούλα Ζούγρου

  • Έφυγε σήμερα από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων ο αγαπημένος μας φίλος, Δημήτρης Κρανίτσας.Ο Δημήτρης ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαίρετος γιατρός. Υπόδειγμα σε όλα του. Γνωρίσαμε τον Δημήτρη και την οικογένειά του, όταν ήρθαμε στην Καρδίτσα πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2002. Από τότε γίναμε οικογενειακοί φίλοι. Είχαμε τόσα πολλά κοινά, αρχές και αξίες. Μας «αγκάλιασε» κατευθείαν. Όλα τα χρόνια περάσαμε τόσο όμορφα, τόσο αξέχαστα. Για την Καρδίτσα, ο Δημήτρης Κρανίτσας -αυτός ο άριστος μαθητής Γυμνασίου και Λυκείου, ο αξεπέραστος για τους δασκάλους του- υπήρξε ένας εξαίρετος καρδιολόγος, ένα υπόδειγμα επαγγελματία, που είχε υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, της συνέπειας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Ταυτόχρονα ήταν ένας στοργικός πατέρας και άψογος οικογενειάρχης, με δύο εξαιρετικά παιδιά και μια υπέροχη σύντροφο, την Ελευθερία, βράχος όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του. Όμως, ο Δημήτρης στάθηκε άτυχος!

Tώρα σε αυτή την ώριμη φάση, την καλύτερη περίοδο της ζωής του, τον χτύπησε ξαφνικά και αναίτια η «άτιμη» η αρρώστια. Δυο χρόνια δεν το έβαζε κάτω, την πάλεψε σκληρά, με κάθε τρόπο, με πείσμα, αλλά νικήθηκε. Δίπλα του σε όλον αυτό τον αγώνα είχε την οικογένειά του.Χάσαμε τον Δημήτρη και η απώλειά του είναι μια αδυσώπητη ψυχική συντριβή για μας, μια αμείλικτη υπενθύμιση του πόσο «προσωρινοί» είμαστε όλοι. Θα τον θυμόμαστε πάντα, όσο θα ζούμε. Ήταν ένας καλός, αγνός άνθρωπος, ευγενικός, αξιοπρεπής, που είχε ήθος σε υπέρτατο βαθμό. Επιπλέον, ήθελε πάντα να είναι ο άριστος και ο πιο σωστός γιατρός, ο πιο ενημερωμένος, ο πιο επαγγελματίας. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι αυτό το πέτυχε σε μέγιστο βαθμό, γι’ αυτό και προσέφερε τόσα πολλά στους συνανθρώπους μας που είχαν καρδιολογικά προβλήματα, σε όλο τον νομό Καρδίτσας και όχι μόνο. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό, όλοι εμείς οι φίλοι του, συνοδοιπόροι της ζωής. Του υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένειά του, στα παιδιά του, στον Φώτη και την Ισμήνη και στη αγαπημένη του σύζυγο, την Ελευθερία, που τον αγαπούσε υπερβολικά, τον λάτρευε, και του συμπαραστάθηκε τόσο πολύ, μέχρι το τέλος. Άτιμη μοίρα!«Καλό παράδεισο», φίλε μας Δημήτρη! Συλλυπητήρια στην σύζυγό του και τα παιδιά του!
Γιώργος Μαντάνης και Βούλα Ζούγρου

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Μετωπική σύγκρουση με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες

Η Κελεκίδου για τον θάνατο του πεθερού της – «Όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει»