in

Θλίψη – Νεκρός ο Μίλτος Μπασδάνης – «Μοχθούσε καθημερινά για την οικογένειά του»

Έφυγε χθες από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα στο Καστράκι Φαρσάλων, ο Μίλτος Μπασδάνης σε ηλικία 45 ετών. Ο εκλιπών ήταν αγρότης και πριν από λίγα χρόνια είχε διατελέσει τομεάρχης Αγροτικών Φορέων της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ., ενώ προσπαθούσε συνεχώς για το καλό του πρωτογενή τομέα και του Αγροτικού κινήματος. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Καστράκι Φαρσάλων. Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χρήστος Τριαντόπουλος γράφει “Δεν υπάρχουν πολλά λόγια τη στιγμή της απώλειας ενός φίλου. Ενός φίλου από τα παιδικά χρόνια, από το σχολείο, από το χωριό, από τη Νέα Αγχίαλο. Ενός πολύ καλού φίλου που σε δύσκολες στιγμές συνεργαστήκαμε στενά, προτάσσοντας πάντα το καλό των άλλων, το καλό του πρωτογενή τομέα, το καλό για τον τόπο. Ενός φίλου που παράλληλα με τον αγώνα στο πεδίο και στις διεκδικήσεις μπορούσε να δει τη μεγάλη εικόνα και να την μεταφέρει και στους άλλους. Ενός φίλου που δεν σταματούσε να νοιάζεται για την πολιτική και για την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο μέλλον. Ενός φίλου με μια υπέροχη και καλή οικογένεια, για την οποία μοχθούσε καθημερινά. Ενός φίλου που είμαι, όπως και πολλοί άλλοι, τυχερός για τη φιλία του. Δυστυχώς, έγινε όλα τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να τον ευχαριστήσω. Έγιναν και εξελίχθηκαν, όπως δεν έπρεπε να γίνουν. Όπως δεν πιστεύαμε ότι θα γινόντουσαν. Και εδώ οι λέξεις σταματούν, και μένει η σκέψη. Αυτή δεν θα φύγει ποτέ. Καλό παράδεισο φίλε Μίλτο.

  • ΥΓ. Ήταν ο Μίλτος αυτός, από τις πρώτες ημέρες που τρέχαμε για τις αποκαταστάσεις του «Ιανού», μου μίλησε και επέμενε για το φράγμα του Ενιπέα στη Σκοπιά, μαζί κάναμε τις επαφές, μαζί πήγαμε πάνω. Ένα μεγάλο έργο που προχωρά και θα γίνει”.

Για τον αδόκητο χαμό του εξέδωσαν ανακοινώσεις οι εξής:

  • «Το Δ.Σ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό του Μίλτου Μπασδάνη. Άνθρωπος νέος, αγρότης δραστήριος που προσπαθούσε για το καλό του πρωτογενή τομέα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή για τη γειτονιά των αγγέλων, σε ηλικία 45 ετών, ένας εξαίρετος οικογενειάρχης, καρδιακός φίλος, συνοδοιπόρος και αγωνιστής της Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ο Μίλτος Μπασδάνης.Άνθρωπος εργατικός, ειλικρινής, αγαπητός στην κοινωνία των Φαρσάλων και όχι μόνον, υπηρέτησε επιτυχώς την Παράταξη από τη θέση του Τομεάρχη Αγροτικών Φορέων της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ.Δεν θα ξεχάσει κανένας μας τους αγώνες του για το Αγροτικό κίνημα, τις πάντα τεκμηριωμένες απόψεις του και τον δυναμικό του χαρακτήρα. Φίλε Μίλτο, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, για τον αδόκητο χαμό του».

  • «Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων της Νέας Δημοκρατίας με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά το Μίλτο Μπασδάνη, που έφυγε από τη ζωή. Ο εκλιπών ανέπτυξε πλούσια δράση ως Τομεάρχης Αγροτικών Φορέων της ΝΟΔΕ Λάρισας της Ν.Δ, μέλος του κόμματος και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων επί σειρά ετών, αγωνίστηκε με πάθος, σεμνότητα και ανιδιοτέλεια προσφέροντας στον τόπο του, στο κόμμα και στο αγροτικό κίνημα, η δε προσφορά του θα μείνει ανεξίτηλη».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Καληφώνη για τον Μάστορα – «Είμαι πολύ ερωτευμένη»

H Χίλτον… ντύθηκε Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το Χάλογουιν