in

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Τριήμερο πένθος στην εστίαση με αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά

Φόρο τιμής στον Βασίλη Καρρά θα αποτίσουν καταστηματάρχες εστίασης στη Θεσσαλονίκη, προχωρώντας σε τριήμερο αφιέρωμα.Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων – Ψητοπωλών Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης «ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Άρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε ΜΟΝΟ Βασίλη Καρρά».

 

  • “Ήταν αγαπητός, σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Φιλοκώστας και προσθέτει: “Λάβαμε αυτήν την απόφαση ‘τιμής ένεκεν’. Δεν υποχρεώνουμε κανένα, προαιρετικό είναι, έχουμε χίλια πεντακόσια μέλη. Εμείς πάντως, θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο, για την προσφορά του στο τραγούδι και για την ανθρωπιά του”.

Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09:00 έως τις 13:00 θα τεθεί η σορός του Βασίλη Καρρά την Τρίτη (26/12) στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12:00.Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βασίλης Καρράς – «Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν χαμογελαστός» λέει φίλος του

Λάμπρος Κωνσταντάρας – Ο όρος στο συμβόλαιό του που έκανε τη διαφορά