in

OMGOMG

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Συναγερμός για την εξαφάνιση του Απόστολου Οικονόμου

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 32χρονου από την περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 11/04/2025, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, ο Οικονόμου-Πανέτσος Απόστολος, 32 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου σήμερα 15/04/2025, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

  • Ο Οικονόμου-Πανέτσος Απόστολος έχει ύψος 1,90 μ, βάρος 90 κιλά, έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το μέλλον των 1.000 εργαζομένων μετά τη συνεργασία United – Alpha

Η Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη στο πάρτι του ανιψιού της (Εικόνες)