in

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Στο Αυτόφωρο 44χρονος τραγουδιστής για επεισόδιο με αστυνομικούς

Ένας 44χρονος τραγουδιστής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και κατηγορείται ότι απείλησε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου ενώ όταν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τους αστυνομικούς.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ο 44χρονος δήλωσε τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο για απείθεια, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων (αντίσταση), απειλή και παράνομη βιντεοσκόπηση. Πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης (17.1.2024) στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Ο 44χρονος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο. Αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν αλλά εκείνος αντιστάθηκε, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον τους, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Απευθυνόμενος στους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί, αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης «στο χειρότερο σημείο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαριλίνα Βακονδίου – Η νέα παίκτρια του «Survivor» μας τα έδειξε όλα …

Νοσοκομείο χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για τον εντοπισμό του καρκίνου του πνεύμονα