in

CryCry OMGOMG

Θεσσαλονίκη τώρα – «Οι φονιάδες του πατέρα μου ήταν γνωστοί για τα νταϊλίκια τους»

Ο γιος του θύματος αναφέρει πως οι δύο άντρες, 40 και 42 ετών, που επιτέθηκαν στον πατέρα του, «επισκέπτονταν» συχνά το γραφείο τελετών και ζητούσαν από το θύμα να το κλείσει.

«Ο πατέρας μου δεν τους έδινε σημασία. Έχουν πετάξει και μπογιές στην τζαμαρία, έχουν χαρακώσει αμάξια, έχουν κάνει πολλά νταηλίκια στη γειτονιά. Σήμερα το πρωί βγήκε ο πατέρας μου απο το γραφείο για να ταίσει τα γατάκια της γειτονιάς και πέρασαν απο εκεί. Άρχισαν να κλωτσούν τα πιάτα, του έλεγαν “άντε φύγε από εδώ” και ο πατέρας μου λογικά θα απάντησε», περιγράφει ο γιος του θύματος και συνεχίζει:

 

«Τότε του επιτέθηκαν και τον έριξαν κάτω, ενώ συνέχισαν να τον χτυπούν με μανία. Ο πατέρας μου δε μπορούσε να σηκωθεί εύκολα και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Το βράδυ έπαιρνε οξυγόνο. Η μητέρα των δύο Αρμενίων ήρθε στο σημείο και τους μάζεψε. Ο πατέρας μου κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομεία Ιπποκράτειο. «Αυτοί είχαν πρόβλημα με το γραφείο μας γιατί δεν το ήθελαν στη γειτονιά, δεν ήθελαν να ταίζει και τα γατάκια. Όλα έγιναν για ασήμαντη αίτια», καταλήγει.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στο Ελληνικό βόλεϊ – Νεκρή η προπονήτρια Χρυσούλα Κατριλιώτη

Θα ξεσηκωθούν όλοι – Τέλος το Facebook Messenger app από…