in

CryCry

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Χειροπέδες στον 34χρονο που σκότωσε την μητέρα του στη Χαλκηδόνα (Βίντεο-Φωτο)

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 34χρονος ο οποίος σκότωσε την μητέρα του με κυνηγετική καραμπίνα μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο 34χρονος ο οποίος πυροβόλησε την μητέρα του και την άφησε νεκρή μέσα σε ενοικιαζόμενο ΙΧ πίσω από τα νεκροταφεία της Χαλκηδόνας στις 4 Απριλίου, εντοπίστηκε στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει στην άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας από την πρώτη κιόλας ημέρα, ωστόσο ο δράστης έκτοτε αναζητούνταν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα ενώ υπήρχαν φόβοι ότι μπορεί και να είχε αυτοκτονήσει.

Πράγμα το οποίο εν τέλει δεν συνέβη αφού σήμερα το πρωί συνελήφθη από τις Αρχές.

Να σημειωθεί πως ο 34χρονος είχε αφήσει και ιδιόχειρο σημείωμα στην οικία του στο οποίο ανέφερε τα αίτια για τα οποία οδηγήθηκε σε αυτή την ενέργεια, ισχυριζόμενος μάλιστα μεταξύ άλλων πως δεν άντεχε άλλο τα ψυχολογικά προβλήματα της μητέρας του.

Τέλος, από τα πρώτα στοιχεία  τα οποία προκύπτουν ύστερα την σύλληψη του ο ίδιος φέρεται να την δολοφόνησε σε περιοχή της Πιερίας και στην συνέχεια την μετέφερε στη Χαλκηδόνα ενώ σήμερα το πρωί περίοικοι της Τούμπας τον έκριναν ως ύποπτο και κάλεσαν την Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς μετά από έλεγχο να τον συλλαμβάνουν.

Χαλκηδόνα

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στη φυλακή 55χρονος στο Βόλο – Συνελήφθη για 7η φορά να οδηγεί σουρωμένος 

Παύλος Μαρινάκης – «Σοκαρίστηκα, διαγνώστηκα με τη νόσο…»