in

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Αντιμέτωπος με κακούργημα ο τραγουδιστής για επεισόδιο με αστυνομικούς

Λόγω αναρμοδιότητας, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο δεν προχώρησε στην εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο γνωστό τραγουδιστή της Θεσσαλονίκης.

 

 

  • Αποφάσισε να διαβιβαστεί η δικογραφία σε αρμόδιο εισαγγελέα γιατί έκρινε ότι ένα από τα πέντε αδικήματα για τα οποία κατηγορείται έχει κακουργηματική μορφή και πρέπει να δικαστεί από άλλο αρμόδιο δικαστήριο.

Προηγήθηκε ανάλογη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, όπως αναφέρει το grtimes.

 

  • Ο 44χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ύστερα από επεισόδιο που είχε με αστυνομικούς, στην περιοχή Δενδροποτάμου, κατά τη διάρκεια ελέγχου.

 

 

 

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για: απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και απειλή κατά συρροή, για εξύβριση και για αποτύπωση σε υλικό φορέα με δημόσια πράξη αλλού (παράνομη βιντεοσκόπηση). Το τελευταίο αδίκημα είναι κακούργημα σύμφωνα με το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

  • Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου, στην οδό Αγίου Νεκτάριου, στην περιοχή Δενδροποτάμου. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις εντολές αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Κατά τον έλεγχο αντιστάθηκε σθεναρά σπρώχνοντας με τα χέρια του και κατά τη δέσμευση του, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών αρνήθηκε να εξέλθει από το αυτοκίνητό του και ανέφερε ότι γνωρίζει στρατηγό της ΕΛΑΣ. Ακόμη φέρεται πως τους κατέγραφε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

 

Ο ίδιος οδηγήθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι του έσβησε η μηχανή στο συγκεκριμένο σημείο και όσα κατέθεσαν οι αστυνομικοί είναι ψέματα και ότι τον κακοποίησαν. Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Σχετικά με καταγγελλόμενες πράξεις βίας σε βάρος ημεδαπού κατά τη διάρκεια της σύλληψής του από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., ανακοινώνεται ότι ο εν λόγω συλληφθείς, τόσο κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, όσο και κατά την προσαγωγή του στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ουδέποτε κατήγγειλε παράνομες πράξεις από την πλευρά των αστυνομικών σε βάρος του».

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ελένη Βουλγαράκη – Ποδάρες παρά τα μη κολακευτικά παπούτσια…

Στέλλα Γιαμπουρά – Μα τι φόρεμα διάλεξες να φορέσεις καλή μου…