in

AngryAngry LoveLove

Θεσσαλονίκη – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 28χρονου. «Πουλούσε» έρωτα σε γυναίκες και τις… ξάφριζε

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα ακριβή στοιχεία του 28χρονου που σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, «πουλώντας» έρωτα εξαπάτησε δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη.

Ο 28χρονος από τη Νέα Υόρκη κατόρθωσε να καρπωθεί το ποσό των 120.000 ευρώ και διώκεται για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε τα στοιχεία του ΕΔΩ.

Έτσι, η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, προκειμένου, εάν υπάρχουν και άλλα θύματα του 28χρονου, να τον καταγγείλουν.

  • Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388354 και 2310-388349 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό των αξιόποινων πράξεών του

Σε ακόμη μία περίπτωση απάτης εμπλέκεται 28χρονος, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες καθώς είχε εξαπατήσει 28χρονη. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο δράστης φέρεται να άρπαξε από 35χρονη μεγάλο χρηματικό πόσο, προφασιζόμενος επαγγελματική συνεργασία.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας που διεξάγεται από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας
Θεσσαλονίκης σχετικά με υπόθεση απάτης κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 35χρονης γυναίκας, για την οποία υπήρξε σύλληψη 28χρονου ημεδαπού αναφέρεται ότι, προέκυψε μία ακόμη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, 28χρονη γυναίκα αναγνώρισε κοινά στοιχεία με τη δική της περίπτωση εξαπάτησης και απευθύνθηκε στην ανωτέρω αρμόδια υπηρεσία.

Ειδικότερα, ο ήδη συλληφθείς, με την ίδια μεθοδολογία, δηλαδή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της παθούσας, σύναψε σχέση μαζί της και επικαλούμενος την
έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, τακτοποίηση οικονομικών διαφορών, καθώς και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, κατάφερε από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τις αρχές Απριλίου του 2023, να αποσπάσει από την 28χρονη το χρηματικό ποσό των 69.000 ευρώ.

Το συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να συσχετιστεί με την υποβληθείσα δικογραφία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Έξαλλος ο Ψινάκης με την ΕΡΤ – «Είναι για τον π@@@ο. Τέσσερις να είναι οι ώρες της»

Το καρφί-σχόλιο της Μπακοδήμου για την άνοδο του «Γεια σου»