in

AngryAngry WTFWTF

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Στον εισαγγελέα ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ φαίνεται πως είχε καταναλώσει ο 44χρονος Νορβηγός, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 32χρονο αστυνομικό τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπαρ της Θεσσαλονίκης. Ο Νορβηγός είχε μαζί του ένα μικρό μαχαίρι παλάμης.

  • Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός αστυνομικός βρισκόταν με τον κουμπάρο του σε μπυραρία της Θεσσαλονίκης, όταν λίγο μετά τις 4 ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στον Νορβηγό και τον 32χρονο κουμπάρο του. Ο αστυνομικός προσπάθησε να χωρίσει τους δύο άνδρες όταν ο Νορβηγός έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι παλάμης και τον κάρφωσε στο λαιμό. Μάλιστα, επιτέθηκε και στον κουμπάρο, ο οποίος γλίτωσε από τύχη, καθώς η μαχαιριά τον βρήκε δίπλα στη μηριαία αρτηρία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Νορβηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μεταφέρθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σήμερα, Παρασκευή, θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

  • Ο 44χρονος δράστης, δήλωσε, μέσω του δικηγόρου, σοκαρισμένος και τόνισε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν: «Έχει δηλώσει ρητά ότι όλα έγιναν μέσα σε ένα διαπληκτισμό και εκείνη τη στιγμή δεχόταν χτυπήματα ο ίδιος.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Αν ήταν έντιμοι οι φασίστες θα μας έλεγαν για το φονικό στην Θεσσαλονίκη ότι όλοι οι Νορβηγοί είναι δολοφόνοι και ψυχάκηδες. Ό,τι λένε δηλαδή όταν ο φονιάς είναι Πακιστανός, Αυγανός κ.ο.κ.
    Αλλά ο φασίστας δεν γίνεται να είναι έντιμος. Γιατί πολύ απλά είναι φασίστας.

Ηθοποιός του «Μόνος στο σπίτι» δίνει μάχη με τον καρκίνο – Το συγκινητικό μήνυμά του

Ο θάνατος του Καρρά άλλαξε το πρόγραμμα της ΕΡΤ – Τι αλλάζει ανήμερα της Πρωτοχρονιάς