in

Θεσσαλονίκη – Οπαδοί φώναξαν συνθήματα υπέρ των δολοφόνων του Άλκη Καμπανού στις φυλακές Διαβατών

Εικόνες ντροπής στις φυλακές Διαβατών στη Θεσσαλονίκη. Οπαδοί συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των χούλιγκαν που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού…

  • Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 38 ατόμων για τη συγκέντρωση που έγινε τη νύχτα έξω από τις φυλακές Διαβατών στη Θεσσαλονίκη. Στόχος τους, ήταν να φωνάξουν συνθήματα στήριξης στους 12 που καταδικάστηκαν για τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τα αιματηρά επεισόδια στην καρδιά της πόλης, με άγριες συμπλοκές οπαδών που έστειλαν στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση, δύο άτομα. Η κατάσταση στην πόλη παραμένει εκρηκτική, με συνδικαλιστές της αστυνομίας να ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους πως αδυνατούν να λύσουν το πρόβλημα της οπαδικής βίας.

Αναστάτωση προκλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα έξω από τις φυλακές Διαβατών, στη Θεσσαλλονίκη, όπου βρίσκονται οι καταδικασμένοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

  • Συγκεκριμένα, άτομα – που φέρονται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ – μαζεύτηκαν με μηχανές και αυτοκίνητα έξω από τις φυλακές λίγο μετά τα μεσάνυχτα και φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης στους 12 καταδικασμένους για τη δολοφονία του Άλκη.

Οι Αρχές προσήγαγαν 38 άτομα αλλά αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λάρισα – Mαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας ένα κουτί παυσίπονα χάπια και πήγε στο σχολείο…

Αναστάσης Ροΐλός – Έσβησε την τούρτα με τον πατέρα του τον… Δούκα