in

CryCry AngryAngry OMGOMG

Θεσσαλονίκη – Καταδικάστηκε 33χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά 15χρονη και την άφησε έγκυο

Σε ποινή φυλάκισης 12 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ο 33χρονος που κατηγορείται οτι κακοποιούσε σεξουαλικά μία ανήλικη 15 ετών από τη Συρία, κατέγραφε τον βιασμό της σε βίντεο και την εκβίαζε πως αν τολμήσει και αποκαλύψει τον εφιάλτη της, θα το κοινοποιούσε στα κοινωνικά δίκτυα.

  • Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή του 33χρονου Αιγύπτιου για την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη και κατά πλειοψηφία (6-1) την ενοχή του για την κατηγορία του βιασμού. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος επιστρέφει στη φυλακή καθώς η ποινή του δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Την ενοχή του κατηγορούμενου πρότεινε νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο κατηγορούμενος αποφάσισε να εκμεταλευτεί σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι ηλικίας 14 ετών. «Της έδινε πορτοκαλάδα με υπνωτικό και τη βίαζε. Έμεινε έγκυος. Δεν ήξερε ποιοι νόμοι ισχύουν και που να καταφύγει. Ο μόνος άνθρωπος που γνώριζε ήταν ο κατηγορούμενος. Της έδωσε πλαστά έγγραφα ενήλικης γυναίκας. Σκοπός του δεν ήταν να προστατέψει ανήλικη αλλά ήθελε διακαώς να πάρει το παιδί».

Η εισαγγελέας ανέφερε στην πρότασή της πως η σεξουαλική πράξη “έγινε χωρίς συναίνεση, με πράξη βίας επειδή κατέστη αδύναμη λόγω του υπνωτικού”, ενώ σημείωσε ότι το θύμα δέχθηκε απειλές τόσο για τη δική της τη ζωή όσο και για την οικογένειά της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πανελλαδικές 2023 – Tην Παρασκευή η πρεμιέρα για τα Γενικά Λύκεια

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στο κέντρο της Αθήνας- Κουβαλούσε μαχαίρι 23 εκατ…