in

CryCry

Θεσσαλονίκη – ”Διψούσε για Ζωή”. Η δραματική ιστορία της 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της

Θλίψη προκάλεσε στη γειτονιά όπου ζούσε η 42χρονη, η είδηση της δολοφονίας από τον ίδιο της τον πατέρα. «Διψούσε» για ζωή αν και βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι εδώ και χρόνια, η 42χρονη Κατερίνα, η οποία δολοφονήθηκε χθες το βράδυ από τον ίδιο της τον πατέρα στην οδό Μετεώρων στις Συκιές όπου ζούσε.

  • Κάτοικοι της περιοχής και ένοικοι της πολυκατοικίας όπου τελέστηκε το έγκλημα, κάνουν λόγο για μία γυναίκα η οποία παρόλο που είχε κινητικά προβλήματα λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας από την οποία έπασχε από μικρή ηλικία, προσπαθούσε να κινείται και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να έχει μία κανονική ζωή.

Αντίθετα από την κόρη, κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για έναν περίεργο πατέρα, που ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας χωρίς να έχει συναναστροφές με τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Κατά τους ίδιους, τη 42χρονη φρόντιζε πότε ο ίδιος ο πατέρας και πότε μία γυναίκα που ερχόταν στο σπίτι αρκετές μέρες της εβδομάδας.

  • Κανένας δεν είχε αντιληφθεί τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα να υπήρχαν καυγάδες ή άλλα περιστατικά πού να πρόδιδαν το τι θα γινόταν χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του 69χρονου αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καιρός – Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ για κακοκαιρία στη δυτική Ελλάδα

Η πρώτη δημοσκόπηση-βόμβα μετά τον Κασσελάκη – Εξελίξεις με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ – “Άφωνος” ο Τσίπρας!