in

OMGOMG

Θεσσαλονίκη – Αυτός είναι ο εκτελεστής του 50χρονου στη Χαριλάου (ΦΩΤΟ)

Τα πρώτα στοιχεία με την ταυτότητα του 45χρονου ο οποίος φέρεται να σκότωσε εν ψυχρώ τον 50χρονο, μέρα-μεσημέρι στην περιοχή της Χαριλάου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

  • «Σαφάρι» έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας έξω από βενζινάδικο στην Ανάληψη με θύμα έναν 50χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο δράστης είναι 45 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, όπως και το θύμα και ενώ διέφυγε από το σημείο του εγκλήματος με το μαύρο Peugeot που φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο, μπορεί πλέον να κινείται και με μπλε Ford Fiesta, ασημί Huyndai Getz αλλά και με λευκό επαγγελματικό φορτηγάκι μάρκας Citroen.

  • Επίσης, υπάρχει αυξημένη εγρήγορση στην ΕΛ.ΑΣ. για το ενδεχόμενο ο 45χρονος να είναι οπλισμένος. Μάλιστα έχει δοθεί εντολή να κλείσουν τα σύνορα προκειμένου ο δράστης να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας.

Αυτός είναι ο 45χρονος εκτελεστής του 50χρονου στη Χαριλάου

Ο 45χρονος που καταζητείται από τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, ενώ φέρεται να είναι γνωστός στις Αρχές καθώς τις είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.

 

Δείτε το βίντεο

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τα είδαμε ΟΛΑ! Τα πιο μικροσκοπικά μαγιό που φορέθηκαν αυτό τον μήνα στην Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Open – Εκκενώνονται οι εγκαταστάσεις του σταθμού