Θεσσαλονίκη – 33χρονος άρπαξε χρυσή αλυσίδα με φλουρί από τον λαιμό 21χρονης

1 Min Read

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 33χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό αρπαγής κοσμήματος από νεαρή γυναίκα.

  • Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 33χρονος, μαζί με έναν ακόμη άνδρα, φέρεται να πλησίασε μια 21χρονη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, οι δύο άνδρες φέρεται να άρπαξαν βίαια από τον λαιμό της νεαρής γυναίκας μια χρυσή αλυσίδα, η οποία είχε πάνω της και ένα χρυσό φλουρί. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 33χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα. Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δεύτερου άνδρα που φέρεται να συμμετείχε στην αρπαγή.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προκειμένου να εντοπίσουν τον συνεργό του 33χρονου και να διακριβώσουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση στο κέντρο της πόλης.

Share This Article