in

AngryAngry OMGOMG

Θεοφάνους για Βανδή – «Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στο δικαστήριο;»

«Κάναμε 4 κύκλους, γυρίσαμε 48 επεισόδια. Κλείνει απόψε ο κύκλος της εκπομπής, δεν ξέρω τι θα ανοίξει παρακάτω. Η τελευταία προβολή είναι στις 10 Μαρτίου.

Εννοείται πως είναι μεγάλη η χαρά, γιατί φέραμε τους πάντες», δήλωσε ο Γιώργος Θεοφάνους, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού Μας» για το τέλος της εκπομπής «Ένα Τραγούδι Ακόμα».
Για το ενδεχόμενο παραμονής του στο ΟΡΕΝ απάντησε: «Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κανάλι. Και στο Μαύρο Ρόδο που γράφω τραγούδια είναι στο MEGA. Τι σημαίνει αυτό; Μουσικός είμαι. Δεν κάνω τηλεόραση από επάγγελμα, για το κέφι μου το κάνω».

Για το απρόσμενο «ναυάγιο» στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, τόνισε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Η συμπεριφορα της Βανδη γνωστη , εδω ξεφτιλισε και φερθηκε ασχημα ΣΤΟΝ Σφακιανακη ΤΟΝ τραγουδιστη.
    Ποια η αφωνη Βανδη που βγαινει μονιμα με τον κ@ λο εξω απο ανασφαλεια και ειναι αριστη στις δημοσιες σχεσεις ,γιατι απο ταλεντο της αφωνου

    • Ο Θεοφάνους είναι ιδιόρρυθμος αλλά εφόσον είχαν συμφωνήσει για τον δίσκο με συμβόλαιο ηχογραφώντας τα τραγούδια, ας τον κυκλοφορούσαν. Αυτό είναι το πιο τίμιο και σωστό. Τόσον καιρό τον υπόσχονται. 10 χρόνια. Ας τον βγάλουν επιτέλους. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Κερδισμένοι θα βγουν και η Βανδή θα ξανακουστεί καλλιτεχνικά. Αλλιώς, τα υπόλοιπα 5 τραγούδια που δεν θέλει να κυκλοφορήσει η Βανδή, ας τα δώσει ο Θεοφάνους στην Παολάρα την Θεά να δεις τι επιτυχία θα κάνουν, όπως ο Θυμός. Τον Θυμό πάλι τον είχε απορρίψει η Δέσποινα και τον τραγούδησε η Πάολα και έσκισε. Για όλα υπάρχει λύση.

  2. Καλό παιδί η Δέσποινα αλλά συμφωνώ με όλα. Κάνει λάθος κινήσεις. Άφωνη, Ανασφαλής όμως άριστη στις δημόσιες σχέσεις.

  3. Μπορείτε να συζητήσετε με την Δέσποινα και να βρείτε μια λύση. Μπορεί να θέλει να κυκλοφορήσουν
    όλα τα τραγούδια αλλά όχι και τα 10 σε έναν δίσκο. Μπορεί να θέλει 5 τραγούδια δικά σου και 5 τραγούδια του Φοίβου σε έναν δίσκο π.χ. και το ίδιο να επαναλάβει και στον επόμενο δίσκο. Όλα καλά!

Ειδικός φρουρός καταδιώκει εκτός υπηρεσίας κλέφτη μηχανής – Βίντεο ντοκουμέντο

Νεκρός 50χρονος στο σπίτι του στη Λάρισα