in

LoveLove CuteCute

Θεοφανία Παπαθωμά – Τρεις πασίγνωστες προσωπικότητες επικρότησαν την ανάρτησή της για τον Γεωργούλη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την κατηγορία εις βάρος του για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης από την δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου.

  • Η γνωστή ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…», έγραψε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Ποιοι επικρότησαν την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

Στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, η οποία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την ανάρτηση της ηθοποιού, αποκαλύφθηκαν τα τρία πρόσωπα που επικρότησαν το εν λόγω post.

Πρόκειται για τον Απόστολο Γκλέτσο, τη Βερόνικα Αργέντζη και ο Άρης Δαβαράκης οι οποίοι έκαναν like στην ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Δες το σχετικό απόσπασμα ΕΔΩ από τον ΣΚΑΪ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Aν καποιοι δεν σεβονται το τεκμηριο αθωοτητας του Γεωργουλη , τοτε και η Παπαθωμα κανει το ιδιο απο την αναποδη, επηρεαζει την κοινη γνωμη υπερ του Γεωργουλη και αμφισβητει εκ προοιμιου της καταγγελουσα.
    Παρεμπιπτοντως εκπληκτικο το κειμενο του Πετρακου!!!Τα ειπε ολα !!

  2. Το πανελ της Καινουργιου και η ιδια αναρωτιοταν τι εγραφε ο Πετρακος , η δε κυρια επι των τιμων🌻 αφωνη , τι να εννοει αραγε ο Πετρακος με τον νατιβισμο, κανα κοψιδι ειναι ρε παιδι και δεν το ξερω;βαλε και απο δω ρε παιδι να λαδωσει τ αντερακι μας!!!Η δευτερη κυρια επι των τιμων που καθε τρεις και λιγο την πιανουν τα κλαματα , απεκαλεσε εφυη την παρουσιαστρια. Ο μονιμος δε αστυνομοπανελιστας Μπαλασκας ελεγε τα ακατανομαστα. Ουτε στα πανελ της Στεφανιδου δε υπηρχε τετοια παρακμη . Α ρε Ελλαδα του 2023 οσο πιο χαμηλα τοσο πιο καλα , κρατα τον κοσμο δε υπνωση με οτι σε πιο σκουπιδι εχεις

Το… βαπόρι Έλληνα μεγαλοεφοπλιστή «πιάστηκε» στη Βενετία με 850 κιλά κόκας! (Φωτο)

Προσοχή! Αυτά είναι τα καλλυντικά που είναι ακατάλληλα και αποσύρονται από την αγορά