Θεοδώρα Τζάκρη -“Δεν θα συνεργαστώ ξανά με Τσίπρα”

1 Min Read

Η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη εξέφρασε με κατηγορηματικό τρόπο την απόφασή της να μην επαναλάβει συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα. Σε συνέντευξή της, δήλωσε ότι «σε καμία περίπτωση» δεν θα συμπορευτεί ξανά μαζί του.

  • Η κ. Τζάκρη δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον πρώην πρωθυπουργό «ηθικό αυτουργό» της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι συνέβαλε στον κατακερματισμό της δημοκρατικής παράταξης. «Αν αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 5 κομμάτια, οφείλεται στις ενέργειες του Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παρά τις έντονες επικρίσεις της, παρατήρησε ότι υπάρχουν θετικά στοιχεία στη στροφή του κ. Τσίπρα προς το Κέντρο. Ανέφερε ότι η αναφορά του σε «σύγχρονο πατριωτισμό» υποδηλώνει την επιθυμία δημιουργίας μιας σύγχρονης παράταξης με πατριωτικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, εξέφρασε επιφυλάξεις σχετικά με την ειλικρίνεια των προθέσεών του.

 

  • «Το πρόβλημα του Τσίπρα είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια του. Είχε όσες ευκαιρίες ήθελε να προωθήσει την ενιαία μεγάλη δημοκρατική παράταξη και όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά το προβοκάρισε κιόλας», δήλωσε η βουλευτής.

Με αυτά τα λόγια, η Τζάκρη καθιστά σαφές ότι η απόφασή της να απομακρυνθεί από τον Αλέξη Τσίπρα είναι τελεσίδικη και προέρχεται από βαθιά ανάλυση της πολιτικής κατάστασης.

Share This Article