Μια από τις πιο τρυφερές εξομολογήσεις για την Αθηνά Μαξίμου έκανε ο Αιμίλιος Χειλάκης, μιλώντας για τον γάμο τους, τα 20 χρόνια κοινής ζωής και το όνειρό του για το μέλλον. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και δεν έκρυψε τη βαθιά αγάπη που τρέφει για τη σύζυγό του.
Όπως αποκάλυψε, την 1η Οκτωβρίου συμπληρώνουν 20 χρόνια γάμου, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει εκείνη την ημέρα μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του. «Ο γάμος μου με την Αθηνά Μαξίμου είναι η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, θυμούμενος το μεγάλο πάρτι που έγινε τότε και την υπόσχεση που έδωσαν να παραμείνουν μαζί στα δύσκολα.
Και μπορεί η καθημερινότητα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην αφήνουν πάντα χώρο για όνειρα, όμως ο Αιμίλιος έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του πώς θα ήθελε να είναι τα επόμενα χρόνια. «Ονειρεύομαι να γεράσω με την Αθηνά και να γεράσουμε μαζί σε ένα μέρος σαν τα Κύθηρα», είπε συγκινημένος.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι δυο τους θα ήθελαν σταδιακά να περνούν περισσότερο χρόνο στο νησί, μακριά από την πίεση της καθημερινότητας. «Θέλω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου να τα περάσω σε ένα μέρος που δεν θα χρειάζεται να αποδείξω κάτι», εξομολογήθηκε.
