in

LoveLove OMGOMG

“Θαύμα” για τον Μανώλη Μαυρομμάτη – Επανήλθε ξαφνικά και οι γιατροί του αφαίρεσαν την τραχειοστομία

Συμπληρώθηκε προχθές, 1,5 μήνας από τη στιγμή που ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του Ειρήνη, διακομίστηκαν με εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, από το φλεγόμενο σπίτι τους στο Κολωνάκι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας «Γ. Γεννηματάς».

 

  • Στην αρχή η μάχη έμοιαζε άνιση. Εισήχθησαν και οι δύο στη ΜΕΘ και υποστηρίχθηκαν αναπνευστικά, ενώ δύσκολη ήταν και η θεραπευτική αντιμετώπιση των εγκαυμάτων.

 

Το τελευταίο κρίσιμο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia, ο 82χρονος πρώην Ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε αρχίσει να έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνούσε με τους γιατρούς μέσω σημειωμάτων.

 

  • Όμως, είχε την τραχειοστομία, καθώς δεν μπορούσε να αυτονομηθεί αναπνευστικά. Σήμερα και μετά την αφαίρεση του σωλήνα της τραχειοστομίας, ο δημοσιογράφος, θα μπορεί να αναπνέει και να επικοινωνεί πλέον κανονικά.

 

Αυτή η σημαντική εξέλιξη κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν. Ωστόσο, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι ακόμη μακρύς και παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

Από την άλλη η σύζυγός του, έχει επίσης μια σχετική βελτίωση. Όμως, όταν την ξυπνούν κατά διαστήματα οι γιατροί διαπιστώνουν πως δεν επικοινωνεί μαζί τους το ίδιο άνετα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκάλυψη για Ρούλα Πισπιρίγκου – Θα βγει από τη φυλακή σε χρόνο ρεκόρ

ΣΟΚ – Έσκισαν τα λάστιχα καθηγητών σε γυμνάσιο του Ηρακλείου