in ,

LOLLOL OMGOMG

Θάνος Πλεύρης – Του επιτέθηκαν με γιαούρτια στα Πετράλωνα. Τι καταγγέλλει

Επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής όσο ο ίδιος βρισκόταν με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

  • Μάλιστα, αναφέρει ότι τα γιαούρτια με τα οποία του επιτέθηκαν «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο του παιδιά.

«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

    • Ωραίο ήθος!! Το γεγονός ότι ήταν και τα παιδάκια του 13 και 8 ετών δεν σε προβλημάτισε Ζαία καθόλου;
      Αλλά που να ξέρεις από παιδιά και πως να νιώσεις ως γονιός αφού δεν σε πλησιάζει κανεις!!!! Καημένη!

      • Εγώ δεν ξέρω από παιδιά? Τι λες ρε βλαμμένε? Αν δεν ξέρω εγώ από παιδιά ποιος ξέρει? Καταλαβαίνεις τι λες ρε γελοίε θεοπάλαβε? Είσαι αγενέστατος μισογύνης! Κλείσε το στόμα σου το απύλωτο! Εγώ είμαι μητέρα! Νιώθω γονιός γιατί είμαι γονιός! Έχω οικογένεια και παιδιά! Εσύ τι ξέρεις από παιδιά? Τίποτα! Δεν έχεις ιδέα! Αλλά που να ξέρεις από παιδιά εσύ και πως να νιώσεις γονιός αφού δεν σε πλησιάζει καμμιά!!!! Ούτε γάτα θηλυκιά! Εμένα με πλησιάζουν όλοι οι καλοί άνθρωποι γιατί με αγαπάνε!!!! Όλα τα παιδάκια με λατρεύουν και τα λατρεύω κι εγώ!!!! Καημένε κακομοίρη!

      • Δεν έπαθε και τίποτα. Γιαουρτάκι ήταν, όχι φονικό όπλο. Σε πήρε ο πόνος κι εσένα, υποκριτή, δήθεν για παιδιά. Σκασίλα σου. Για τα παιδιά του κόσμου που υποφέρουν και πεθαίνουν δεν είδα να νοιαστείς. Για τον Ρομά που σκοτώθηκε, χαιρόσουν με τον θάνατό του. Μόνο για την παράταξή σου σε νοιάζει. Σου καθρεφτίζω τις συμπεριφορές σου. Όταν ο Βαρ. έφαγε ξύλο, εσύ έγραψες το ίδιο που έγραψα εγώ τώρα. Είδες που δεν είσαι αντικειμενικός? Είσαι φανατισμένο κομματόσκυλο. Αίσχος και Ντροπή σου!

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Ανθρωποκυνηγητό για τον «εγκέφαλο». Οι αποκαλύψεις, οι διάλογοι και τα ψεύτικα άλλοθι

Κούγιας εναντίον Χρηστίδου – «Αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα την μηνύσω»