in

OMGOMG

Θα τρίβετε τα μάτια σας – Αυτό είναι το ποσό που έχει μαζέψει ο πλουσιότερος ζητιάνος του κόσμου

Η ζωή του Bharat Jain, δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με των υπόλοιπων Ινδών της χώρας του.

Λόγω των οικονομικών δυσχεριών που αντιμετώπιζε η οικογένεια του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και να ξεκινήσει την επαιτεία από πολύ μικρή ηλικία. Ωστόσο, ο τρόπος του είχε μεθοδικότητα και κατάφερε να συγκεντρώσει μια αμύθητη περιουσία.

  • Από το 2015, ο Iνδός έχει γίνει εξέχουσα φιγούρα στα πρωτοσέλιδα των ινδικών ειδήσεων λόγω του εξαιρετικού πλούτου του ως επαίτης.

H επαιτεία και τα κέρδη

Καθημερινά τα κέρδη του κυμαίνονται από 20€ έως 25€ , ένα σημαντικό ποσό σε σύγκριση με τα πενιχρά εισοδήματα των περισσότερων εργαζόμενων Ινδών. Η συνεπής παρουσία του Jain σε εξέχουσες τοποθεσίες της Βομβάης, όπως ο σιδηροδρομικός σταθμός Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminus και το Azad Maidan, του επέτρεψε να συγκεντρώσει ένα υπέρογκο ποσό.

O Bharat Jain και η οικογένειά του διαμένουν σε μια κατοικία διπλής όψης στο Parel, τα παιδιά τους πηγαίνουν σε ένα μοναστήρι και τα άλλα μέλη της οικογένειας έχουν ένα κατάστημα χαρτικών.

Η οικογένεια του τον ενθαρρύνει συνεχώς να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής του ως επαίτης, διαβεβαιώνοντάς τον ότι μπορούν να διατηρήσουν μια άνετη ζωή χωρίς αυτόν. Παρά τις συμβουλές τους, ο Jain συνεχίζει το έργο του, πέραν των ανθηρών οικονομικών του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Είναι αλήθεια – Καθηγητής ανακάλυψε «πλωτό χρυσό» αξίας €500.000

Διπλή απάτη στα Χανιά – Πλήρωσαν σε λαμόγια από 5.000 ευρώ για να αγοράσουν τζιπ και…