in ,

LOLLOL CryCry

Θα την βρει από τη Μαγγίρα ο Λιάγκας; Οι συσκέψεις τα πρόστιμα του ΕΣΡ, τα ανύπαρκτα εμπορικά και η επόμενη μέρα

Πολύ ευγενικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε προχθες στον «αέρα» του ΑΝΤ1 πως βρίσκει πολύ ωραία επιλογή του ΑΝΤ1 αν τελικά γίνει ένα πρωινό του Σαββατοκύριακου με παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα.

  • Αλλά στην ουσία απεύχεται τη μεταγραφή που θα σηματοδοτήσει το δεύτερο τέλος του στο Μαρούσι. Ότι «πείραμα» και να έγινε φέτος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για ενίσχυση των εμπορικών απέτυχε. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις δύο παρουσιάστριες που έφυγαν τρέχοντας (Νομικού, Κορινθίου) αλλά με το περιεχόμενο του «Πρωινού» αλλά και την απέχθεια που έχουν οι μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες στο πρόσωπο του Λιάγκα. Ούτε η Μαγγίρα πήγε καλά εμπορικά στο Open αλλά αυτό έχει να κάνει με το στήσιμο της εκπομπής της. Όχι με το πρόσωπό της.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν θέλουν τον Λιάγκα. Ήταν μεγάλα φέτος τα πρόστιμα από το ΕΣΡ, τα εμπορικά πάτωσαν και η πρωινή ζώνη ήταν κάτι τελείως το διαφορετικό από αυτό που είχε σκεφθεί το κανάλι στην αρχή της σεζόν.

  • Στο εμπορικό και στο τμήμα μαρκετινγκ βλέπουν πως για του χρόνου δεν έχουν σχεδόν τίποτα. Και στο κανάλι βλέπουν πως όποιο πρόσωπο και να προσεγγίσουν την κάνει από τις πρώτες συζητήσεις. Όπως έγινε με την Κατερίνα Στικούδη που ετοιμάζει κάτι πολύ ωραίο και καινούργιο αλλού… Εφόσον κλείσει η Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 θα προπονηθεί για τη θέση του Λιάγκα.

 Ίσως και μέσα στη σεζόν με τελεσίγραφα που θα τεθούν από το κανάλι στον παρουσιαστή. Γιατί πια στην πρωινή ζώνη όπως σας έχω γράψει εδώ και καιρό δεν μετράει η τηλεθέαση αλλά οι δωροθεσίες.

Ποιος νοήμων διαφημιζόμενος θα κάνει μια εμπορική τοποθέτηση πλαισιωμένη από τόσο θλίψη και μαυρίλα που βγάζει το πρώτο μέρος της εκπομπής του Λιάγκα;  Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 καθώς στο σύνολό του το μαγαζί δεν τα πηγαίνει καλά…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Μια αηδία και μισή κάνει ο κατινολιάγκας. Ένα σίχαμα είναι. Έχει καταντήσει αηδία πια.
    Περισσότερο κουτσομπολιό κάνει αυτός παρά οι ψυχαγωγικές. LOL. Όποιος τον βλέπει είναι τα ίδια σκατά.
    Σκατοτέιντμεντ πείτε καλύτερα και να ηρεμήσετε εσείς που θίχτήκατε για τον γυμνοσάλιαγκα.
    Εμείς χεστήκαμε. Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουμε να τον βλέπουμε. Πιο χαμηλό επίπεδο-απόπατος δεν πάει.
    Προσωπικά, προτιμώ ακόμα και το Survivor από τον ΓΥΜΝΟΣΑ-ΛΙΑΓΚΑ. Αυτοί που απολαμβάνουν να τον
    βλέπουν, σίγουρα θα είναι μισάνθρωποι των σπηλαίων χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο και τον 21ο αιώνα.

  2. Κανέναν από τους δύο δεν θέλει να βλέπει ο κόσμος αλλά αν θα πρέπει να διαλέξει, σίγουρα θα απορρίψει
    τον Λιάγκα. Μιλάμε για τα υγιή μυαλά.

  3. Δεν καταλαβαινω την επιθεση στον Λιαγκα ,αντικειμενικα καταφερε να γυρισει την εκπομπη ,μετα την αποτυχημενη επιβολη του καναλιου της Νομικου και να φερει υψηλες τηλεθεασεις ,χωρις δολοπλοκιες , γλειψιμο και προβολη της προσωπικης του ζωης για να τσιμπαει νουμερα. Ειναι ενας μορφωμενος και πολυταλαντος δημοσιογραφος, με αυτοσαρκασμο και χιουμορ

Ησαϊας Ματιάμπα – «Πήγε να μου μιλήσει ρατσιστικά και το σταμάτησε όταν κατάλαβε ποιος είμαι»

Στην παραλία χωρίς ρετούς λίγες μέρες πριν γεννήσει για τρίτη φορά