in ,

LOLLOL CryCry

Θα κάνουν “καλό” ποδαρικό στον ΣΚΑΪ ο Φερεντίνος με Σκορδά και Καραβάτου; Το παρασκήνιο… 

Χωρίς μεγάλο όνομα της λαϊκής πίστας θα υποδεχθεί το 2024 ο ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Μπάσης είναι ομολογουμένως ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης με δεκάδες επιτυχίες αλλά αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των λεγόμενων εμπορικών τραγουδιστών που εμφανίζονται αυτή την περίοδο στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα.

 

  • Θα είναι ο κεντρικός καλεσμένος του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν του ΣΚΑΪ «Πρωτοχρονιά με φίλους». Ο Φερεντίνος θα έχει δίπλα του Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καραβάτου και τις ομάδες από τις εκπομπές του.

 

Ούτε πρωτότυπο το λες ούτε καμία έκπληξη πρώτης γραμμής. Οικογενειακή μάζωξη του καναλιού. Όταν ο Θεοδωράκης στον Alpha εκπομπή – ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στο Διονύση Σαββόπουλο με όλη την Α’ Εθνική του τραγουδιού να μιλά γι’ αυτόν προβλέπονται ιδιαιτέρως δύσκολα τα πράγματα για τον ΣΚΑΪ.

 

Η Καραβάτου και οι κριτές του «My Style Rocks» με πολύ μεγάλη χαρά δέχθηκαν τη συμμετοχή τους στο εορταστικό.

  • Η Φαίη Σκορδά απ’ ότι μαθαίνω απ’ ΄την άλλη όχι… Γιατί φυσικά έχει την επιθυμία να κάνει στο μέλλον εκείνη βραδινό και μια back to back αποτυχία μετά τον μονοψήφιο ημιτελικό και σε πολλά τέταρτα μονοψήφιο τελικό του «The Voice» θα αποβεί μοιραία για τα μελλοντικά της σχέδια…

 

Την ίδια στιγμή και το κανάλι προβληματίζεται πολύ για τη συγκεκριμένη εκπομπή και το Plan B εάν δεν τραβήξει και το Πρωτοχρονιάτικο είναι 5 – 6 το πολύ εκπομπές του Φερεντίνου μέσα στη φετινή σεζόν και μετά διπλά επεισόδια των «Πανθέων» για να ξεστοκάρει το κανάλι όσο μπορεί πιο γρήγορα απ’ τη σειρά που δεν τράβηξε…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Χριστοφόρου στον Αντ1 – Δεν “ψώνισε” και απο σβέρκο!

Θέλει να της μπεί καλά η χρονιά – Ποζάρει με ζαρτιέρες και διάφανα εσώρουχα