in

CryCry OMGOMG

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον θάνατο των δύο φίλων – Και αστυνομικοί από Ιρλανδία στην Ίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ίου για τον θάνατο των δύο νεαρών Ιρλανδών τουριστών, που έφυγαν τόσο πρόωρα από την ζωή, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί.

 

Φως στην αιτία θανάτου του Andrew O’Donnell και του Max Wall αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα διενεργηθεί στις σορούς, στον Πειραιά.

 

  • Ήδη, σήμερα νωρίς το πρωί, οι σοροί των δύο νεαρών αναχώρησαν με επιβατηγό πλοίο για το τελευταίο ταξίδι και τους συνόδευσαν περίπου 500 συμπατριώτες τους, που είχαν συγκεντρωθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού για να συμπαρασταθούν στους απαρηγόρητους γονείς, οι οποίοι έφτασαν από χθες στο νησί. Εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο λιμάνι.

Η εκδρομή των 70 μαθητών του κολλεγίου St Michael του Δουβλίνου πήρε δραματικές διαστάσεις. Οι Ιρλανδοί από νωρίς το Σάββατο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cyclades24.gr, κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

 

Κάποια στιγμή ο Max ξεκίνησε για να επιστρέψει με τα πόδια στο κατάλυμά του. Ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν, αφού οι φίλοι όταν γύρισαν στο δωμάτιο δεν τον βρήκαν. Τελικά, τον εντόπισαν νεκρό στις 11 το πρωί της Κυριακής σε γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη. Λίγη ώρα αργότερα, ακόμη ένα μέλος της παρέας, ο Andrew, έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε. Όπως έγινε γνωστό αντιμετώπιζε χρόνια καρδιολογικά προβλήματα και όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου του κατέρρευσε.

 

  • Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικές Αρχές, ο Max βρέθηκε νεκρός σε χωράφι του νησιού με τραύμα στο κεφάλι και ο Andrew έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν

 

Σχετικά με το τραύμα στο κεφάλι του 18χρονου Ιρλανδού οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Ίου εκτιμούν ότι προήλθε από την πτώση, ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τις αστυνομικές Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

  • Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το Cyclades24, στο νησί έφτασαν αστυνομικοί από την Σύρο, όπως και Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), προκειμένου να διερευνήσουν τις δύο υποθέσεις και να αποκλείσουν το κάθε ενδεχόμενο. Πάντως, οι ιρλανδικές αρχές αναμένεται να στείλουν ειδικούς αστυνομικούς για να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για τους θανάτους των δύο παιδιών.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ίου πενθούν, ενώ οι θάνατοι των δύο νεαρών αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης σε κάθε γωνιά του νησιού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξεσπασε η Ανδρίτσου με το “κόψιμο” της σειράς “Εκτός υπηρεσίας”

Ανέστης Βλάχος – Ο εγγονός του χειροτoνήθηκε κληρικός