in ,

LoveLove CryCry LOLLOL

Θα χτυπήσει Μάνεση ο ΣΚΑΪ μετά το καλοκαίρι; Το παρασκήνιο…

Το φετινό καλοκαίρι θα σημάνει τη λήξη αρκετών μεγάλων συμβολαίων της τηλεόρασης. Μεταξύ των οποίων και του Νίκου Μάνεση. Και ενώ το προηγούμενο χρονικό διάστημα ακουγόταν επιστροφή του στον ΑΝΤ1 τώρα ένα καινούργιο κυκλοφορεί: Μετακίνησή του από την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

 

  • Ως γνωστόν ο Γιώργος Αυτιάς όπως όλα δείχνουν το φετινό καλοκαίρι θα εγκαταλείψει την τηλεόραση για την Ευρωβουλή και έτσι χηρεύει η θέση στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ένα ενημερωτικό πρωινό με τον Νίκο Μάνεση θα ήταν η λύση για τον ΣΚΑΪ όμως υπάρχει το εξής μεγάλο πρόβλημα:

 

Ακριβώς απέναντι παίζει η Φαίη Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1 και ο Νίκος Μάνεσης πολύ δύσκολα θα πήγαινε απέναντι στη σύζυγό του.Έτσι δεν αποκλείεται να ανέβουν στο 6 – 10 οι «Δεκατιανοί» και ο Μάνεσης να μείνει στη ζώνη των 10.00 εφόσον φυσικά αποφασίσει να μετακινηθεί. Από τον Alpha πάντως ετοιμάζουν ήδη πρόταση για την παραμονή του και μάλιστα δεν αποκλείεται απ’ ότι μαθαίνω να του προτείνουν και την επαναφορά της εκπομπής «60 λεπτά Ελλάδα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Ας χτυπήσει!
    Εγώ αν ήμουν Μάνεσης και κάθε Μάνεσης δεν θα έφευγα από την στιγμή που πάω χρόνια καλά και φέρνω ψηλά νούμερα στο κανάλι,ούτε και για περισσότερα φράγκα.Αν έφευγα θα ήταν μόνο σε περίπτωση που ζητούσε το κανάλι να υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή και επέμεινε σε αυτές.
    Εγώ θεωρώ ότι είναι ρίσκο αν το κάνει και φύγει και πάει προς ΣΚΑΪ μεριά διότι αποκλείετε να έχει ψηλά νούμερα εκεί μιας που το κανάλι είναι στην πλειοψηφία της ηλικίας 55+

Πειραιάς – Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα μέσα σε καμπίνα πλοίου στο δρομολόγιο Χίος-Πειραιάς

Αυτό είναι το νέο σχέδιο – ΕΡΤ2 με έδρα τη Θεσσαλονίκη;