in

OMGOMG

Σήμερα στο Τατόι το ετήσιο μνημόσυνο του Τέως – Ποιοι θα παρευρεθούν (Βίντεο)

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, στο Τατόι.

 

Οι σχετικές εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ η τελετή θα λάβει χώρα στον ναό της Αναστάσεως στο Τατόι, στις 11 το πρωί.

 

 

 

  • Η τελετή, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, θα είναι λιτή και διακριτική, ενώ δεν θα παραστούν υψηλοί προσκεκλημένοι, παρά μόνο ο στενός οικογενειακός κύκλος του εκλιπόντος, και συγκεκριμένα, η χήρα του, Άννα Μαρία, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

 

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά, Παύλος Γλίξμπουργκ, βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και αρκετές ημέρες, και το Σάββατο παρευρέθη στη Λειτουργία των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ομόνοια.

  • Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην αυριανή τελετή θα παρευρεθούν και οι αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Ειρήνη και Σοφία. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, στο Τατόι την Τετάρτη θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο κοινό.

 

Μετά την τελετή, η οικογένεια αναμένεται να παραθέσει γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρώτο μνημόσυνο θα ακολουθήσει και δεύτερο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο, παρουσία του βασιλιά Καρόλου, καθώς και φίλων και συνεργατών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2023, σε ηλικία 83 ετών, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Η κηδεία έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών, στις 16 Ιανουαρίου 2023, παρουσία βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη, ενώ ακολούθησε η ταφή στο Τατόι.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Μήπως θα πρέπει να μας πείτε καλύτερα όλα τα ΜΜΕ για την λίστα Έπσταϊν την οποία βρισκεται
    ο Παύλος και το κωλόσογό του?
    Είναι πολύ ύποπτο αυτό και βέβαιο ότι ο Παύλος και οι λοιποί εμπλεκόμενοι είναι ψυχανωμαλάρες.

Αρναούτογλου για Νταλάρα – «Στην ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα»

Μετά απο 20 χρόνια – Το τεράστιο λάθος στον “Εκατομμυριούχο” αποκαλύφθηκε στην ΕΡΤ (Vid)