in

CryCry CuteCute LOLLOL

Τέλος το “My style Rocks”- Δεν υπάρχει στα πλάνα για τη νέα σεζόν…

Και μπορεί να γράφεται πως το «My style rocks» είναι στα σχέδια του σταθμού να επιστρέψει την επόμενη σεζόν με All star εκδοχή, ωστόσο μαθαίνω πως ούτε από την τούρκικη εταιρεία παραγωγής, ούτε από τον ΣΚΑΙ δεν υπάρχει αυτό το πλάνο. 

  • Τα νούμερα ναι μεν ανέβηκαν σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες, ωστόσο και πάλι δεν είναι τα επιθυμητά, ενώ γνωρίζουν τα στελέχη πολύ καλά πως είναι πολύ δύσκολο να δεχθούν κάποια πρόσωπα των προηγούμενων κύκλων να πάνε ξανά να διαγωνιστούν, όπως Τούνη, Παναγιώταρου.

Κατά πάσα πιθανότητα το ριάλιτι μόδας δεν θα επιστρέψει τη νέα σεζόν, εκτός και αν ξεμείνουν. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Και πολύ καλά να πάθουν, επανέφεραν μια παίχτρια που είχαν διώξει, η οποια είπε ”γύρισα να σας μαμησω”, μια υστερικια γυναικα που κάνει bulling σε παίχτριες, τις βρίζει και της δίνουν καλους βαθμούς για να παραμένει στο παιχνίδι και καλά για το reality. Το παρεακι της ανταλλάζουν βαθμολογίες, έχουν στυλιστριες και κάνουν ψυχολογικό πόλεμο σε άλλες παίκτριες. Οι κριτές το επικροτούν και βάζουν μεγάλους βαθμούς σε σύνολα για τσίρκο. Κατέστρεψαν ένα αγαπημένο παιχνίδι που παρακολουθούσαμε πολλά χρονια. Μηδέν στυλ και άτομα που πουλήθηκαν για τα νούμερα.

Φοιτητές βοήθησαν οικονομικά φίλο τους για να κάνει χορό με stripper

Νέα Κίνηση Ατζούν μετά τον σάλο – Επιστρέφουν οι “τιμωρημένοι” στο «Survivor»