in

AngryAngry CryCry LOLLOL

Τέλος τα ζώδια από το «Πρωινό»; Το παρασκήνιο των τελευταίων εβδομάδων…

Νέο θρίλερ σε εξέλιξη απ’ ότι μαθαίνω στον ΑΝΤ1 και αυτό έχει να κάνει με τις στήλες που θα έχει η πρωινή εκπομπή του σταθμού την επόμενη σεζόν.

 

  • Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ζητήσει να μην έχει τη στήλη των ζωδίων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως στη συνέντευξη του Λιάγκα στο «Ενώπιος Ενωπίω» οι περισσσότεροι συνεργάτες του έκαναν δηλώσεις όχι όμως και η Λίτσα Πατέρα.

 

 

Και μετά ήρθε ένα ακόμη δυσάρεστο επεισόδιο που επιβάρυνε τη σχέση Λίτσας Πατέρα – ΑΝΤ1. Η αστρολόγος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου απέναντι από την εκπομπή της Μαγγίρα με την οποία συνεργάζεται.

 

  • Είναι πολύ πιθανόν αν όχι να κοπεί τελείως να περιοριστεί δραστικά η παρουσία της Λίτσας Πατέρα στο «Πρωινό». Συγκεκριμένα να βγαίνει μόνο μια φορά την εβδομάδα για εβδομαδιαίες προβλέψεις και μια ακόμη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

 

Η Λίτσα Πατέρα δεν θα το δεχθεί εύκολα αν της προταθεί επισήμως. Δεν πρόκειται βέβαια κιόλας να φύγει από τον ΑΝΤ1 γιατί θεωρείται βέβαιο πως εκεί θα ολοκληρώσει την καριέρα της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Η Κυρία Πατέρα αν θέλει μπορεί να πατήσει πόδι και να πει ότι αποχωρώ από την εκπομπή και να μπω πριν η μετά το πρωινό με εκπομπή μικρής διάρκειας (κάτι σαν την Άση Μπήλιου στο Σταρ Καθημερινό) και αν δεν δεχτούν φεύγω από το κανάλι οριστικά.

Τελευταία εξέλιξη – Έφυγε από το σπίτι ο Δημήτρης Λάλος

Βουτιά στο παρελθόν – Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου