in ,

CuteCute LOLLOL CryCry

“Τέλος” ο Λιάγκας για το «Καλημέρα Ελλάδα» – Αναζητείται ο παρτενέρ της Αναστασοπούλου

Συζητήθηκε έντονα το όνομά του για την ανάληψη του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη αλλά μετά από συνεχόμενα πειράματα αλλά και συσκέψεις στον ΑΝΤ1 απορρίπτεται οριστικά.

  • Πρόσωπο με κύρος αλλά και κοινωνικά ερείσματα παράλληλα με μια ισχυρή δημοσιογραφική ατζέντα αναζητούν για την επόμενη σεζόν στο «Καλημέρα Ελλάδα» και για το πλευρό της Μαρίας Αναστασοπούλου που όπως όλα δείχνουν από του χρόνου θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια της μακροβιότερης εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η λύση κατά πάσα πιθανότητα θα προέλθει από την αγορά και σίγουρα δεν θα είναι ο Λιάγκας ο οποίος ναι μεν στέκεται ικανοποιητικά στον πρωινό ανταγωνισμό με πρώτη πάντα βέβαια την Καινούργιου όμως από την άλλη είναι αντιεμπορικός και όχι και τόσο δημοφιλής σε μεγάλη μερίδα των πρωινών τηλεθεατών.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιώργος Παπαδάκης θα εμφανίζεται ως σχολιαστής στην εκπομπή ενώ φυσικά θα έχει και σημαντικό ρόλο στην επιλογή του προσώπου που θα είναι άντρας δημοσιογράφος. Περισσότερα προσεχώς…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Δεν το χρειαζεται ο Λιαγκας , μια χαρα τα παει και μονος του! Αν προστεθει και καποιος σαν τον Τσουρο και η Αραβανη για τα εμπορικα , δεν χρειαζεται κατι αλλο.

Βόλος – Εκτός εαυτού ο Μπέος κυνηγάει τα εκχιονιστικά μηχανήματα!

Εκβιάζουν την αντιδήμαρχο Όλγα Πολίτη με ροζ φωτογραφίες…