in ,

AngryAngry CryCry LOLLOL LoveLove WTFWTF OMGOMG

Τέλος ο «Έρωτας φυγάς» – Νέα σειρά σε σενάριο Αποστόλου θα πάρουν στον ΑΝΤ1

Το EKOME και η αλλαγή στον τρόπο της επιδότησης των σειρών έχει φέρει τα πάνω – κάτω στα κανάλια. Μαθαίνω λοιπόν πως σε συνδυασμό και με τα νούμερα τηλεθέασης ο «Έρωτας φυγάς» θα ολοκληρωθεί φέτος το καλοκαίρι στον ΑΝΤ1 το πολύ στα 140 επεισόδια.

 

  • Τα νούμερα παρά τη μετακόμιση σε μεγαλύτερο κανάλι είναι χαμηλά κυρίως στο δυναμικό κοινό. Θα συνεργαστεί ωστόσο η συνεργασία ΑΝΤ1 – «Αργοναυτών» την επόμενη χρονιά.

 

Έχει ζητηθεί ήδη στον Δημήτρη Αποστόλου να ετοιμάσει έναν πιλότο μιας καινούργιας δραματικής σειράς για να δειγματιστεί στον ΑΝΤ1 μέσα στους επόμενους μήνες. Εάν η καινούργια πρόταση που θα είναι εξ’ ολοκλήρου βασισμένη σε Ελληνικό σενάριο πάρει πράσινο φως τότε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος της άνοιξης και είναι σίγουρο πως θα αξιοποιηθούν και κάποιοι ηθοποιοί από το τωρινό καστ του «Φυγά».

Τι νομίζετε;

-7 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. ορθως θα σταματησει. δεν χρειαζεται ξεχειλωμα. οπως εχουν κατα ξεχειλωσει σασμο γη ελιας κ εχουν γινει αλλα εργα απ αυτα που ξεκινησαν. τα σηριαλ πρεπει να μενουν 1 ή 1.5 χρονο. ο ερωτας φυγας ειναι εργαρα και μπραβο στο οπεν και τον αντ1 που επενδυσαν σε αυτη τη σειρα.

Καιρός – Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Η Άνοιξη είναι εδώ

Απίστευτη ληστεία στα Πετράλωνα – Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι…ξυρίστηκαν και έκαναν και μπάνιο