in ,

Τέλος η «Άγρια Γη» – Ο ΑΝΤ1 διεκδικεί ξανά τη Γεωργιάδου. Παρασκήνιο

Άγριο φινάλε για την «Άγρια Γη». Η καθημερινή σειρά που έγραψε για τον ΣΚΑΪ η Μαρία Γεωργιάδου δεν τράβηξε…

 

  • Και σ’ αυτό προφανώς δεν φταίει η σεναριογράφος ή ο παραγωγός αλλά οι τελικές επιλογές του ΣΚΑΪ στο πρωταγωνιστικό καστ.

 

Έτσι ενώ αρχικά είχαν προταθεί για τους δύο βασικούς ρόλους Ντάνος και Ντόρα Μακρυγιάννη τελικά επιλέχθηκαν Ζέτα Δούκα και Στέφανος Μιχαήλ. Φάνηκε πως δεν άρεσαν στο κοινό.

  • Ήδη η Μαρία Γεωργιάδου έχει πρόταση επιστροφής στον ΑΝΤ1 καθώς στο παρελθόν έχει χαρίσει αρκετές επιτυχίες στο κανάλι με πιο πρόσφατες το «Γυναίκα χωρίς όνομα» και τον «Ηλιο».

 

Ωστόσο απ’ ότι μαθαίνω στη σεναριογράφο θα γίνει αντιπρόταση και από τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι δεν σκοπεύει την επόμενη σεζόν να επενδύσει ιδιαίτερα στη μυθοπλασία ωστόσο μια με δύο το πολύ σειρές θα έχει.

Έτσι περιμένει την σχετική πρόταση. Πάντως κάποιοι από τους ηθοποιούς της «Άγριας Γης» απ’ ότι μαθαίνω ήδη δέχθηκαν προτάσεις για άλλες σειρές και τώρα βιάζονται να υπογράψουν γιατί γενικά τα πράγματα του χρόνου θα είναι πολύ άγρια στη μυθοπλασία με λίγες σειρές, πτώση των αμοιβών και γενικά χαμηλότερα κατά πολύ μπατζετ σε σχέση με φέτος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ο Λιάγκας επιστρέφει με late night εκπομπή; Όλο το παρασκήνιο…

Ελένη Μενεγάκη – Τα χαμηλά νούμερα την οδηγούν σε αλλαγή ώρας;