in ,

OMGOMG

Τέλος Σεργουλόπουλος και Μελιτά την επόμενη σεζόν από το πρωινό – Αυτοί στην θέση τους…

Σας είχα ξαναγράψει για το «Πρωίαν σε είδος» με το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Δεν τραβάει η εκπομπή. Και δεν κάνει και αναπαραγωγές.
  • Σε αντίθεση με το «Στούντιο 4» που είναι πιο προσεγμένο και πολλές φορές οι συνεντεύξεις του γίνονται talk of the town.
Το νέο σενάριο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή εντός ΕΡΤ είναι το «Στούντιο 4» από την επόμενη χρονιά να μετακομίσει στο 10.00 – 13.00 και μάλιστα να μην υπάρχει κατά τη διάρκεια της ημέρας άλλη ψυχαγωγική εκπομπή.
  • Αντίθετα υπάρχουν σκέψεις για μια δεύτερη ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ1 εκτός από την πολύ πρωινή που θα μεταδίδεται παράλληλα και από το ΕΡΤ NEWS.
Πάντως στην παρούσα φάση όλες οι συμβάσεις των ψυχαγωγικών εκπομπών προβλέπεται να ανανεωθούν μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά το Πάσχα και αφού θα έχει αλλάξει η ανώτερη διοίκηση θα παρθούν οι πρώτες αποφάσεις για τη σεζόν 24’ – 25’.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. καλα πανε καλα στην ερτ; για τα δεδομενα ερτ κ με τεραστιο ανταγωνισμο σκιζει αυτη η εκπομπη κ μαλιστα καποιες μερες κανεις 8αρια. ειναι δυνατον να την κοβουν;;; η τσολακη σε ιδιωτικο με 4αρια κ μενει κ κοβουν ερτ με 8αρια. αισχος

Εφορία – Έρχονται “ραβασάκια” για έλεγχο εισοδημάτων σε 20.000 φορολογούμενους – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Συναγερμός από πυροβολισμούς τα ξημερώματα στον Βοτανικό – Άνοιξε πυρ εναντίον του…