in

OMGOMG

Τελικός Κυπέλλου – Αυτοψία στη Λάρισα από την επιτροπή καταλληλότητας

Στο γήπεδο που προορίζεται να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου, στο πρώην (για την ακρίβεια) Ael fc Arena έκαναν αυτοψία χθες εκπρόσωποι της επιτροπής καταλληλότητας. Αποτελούνταν η επιτροπή από εκπροσώπους της περιφέρειας, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως πρέπει να γίνει σε ορισμένα σημεία αποκατάσταση των φθορών σε πλέξι γκλας ή ακόμη και εκ νέου τοποθέτηση πλέξι γκλας, εκεί όπου δεν υπάρχουν. Αυτό είναι εύκολο να γίνει με τον κατάλληλο συντονισμό.
Επίσης ελέγχθηκε το σύστημα λειτουργίας των καμερών. Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα που όμως μπορεί, από τεχνικής απόψεως να αποκατασταθεί.

  • Έλεγαν δηλαδή πως το σύστημα με τις κάμερες μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Ακόμη είναι σημαντικό να ρυθμιστούν και άλλες λεπτομέρειες, όπως το ίντερνετ που πρέπει να λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ και να ετοιμαστούν εσωτερικά του γηπέδου οι αίθουσες για την ομαλή τέλεση του τελικού.

Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η καθοριστική σύσκεψη στο πρώην Ael fc arena. Εκεί και με την παρουσία κλιμακίου από την ΕΠΟ θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα για τον τελικό.
Επίσης σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η αστυνομία της Λάρισας, δύσκολα θα συναινέσει για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων. Μάλλον θα προτιμηθεί η λύση των ονομαστικών προσκλήσεων. Απλά από κύκλους της ομοσπονδίας που βρίσκεται σε συνεννόηση με τους δύο φιναλίστ, τονίζεται πως υπάρχει μεγάλη επιθυμία να αυξήσουν τον τελικό αριθμό των συνολικών προσκλήσεων στις 850 ή ακόμη και στις 1.000 εάν καταφέρουν και πείσουν την αστυνομία.
Αυτοί οι αριθμοί που αναφέραμε, αναμένεται (εκτός απροόπτου) να είναι και οι τελικοί ως προς την διάθεση, στους δύο φιναλίστ και στην ομοσπονδία. Αυτή την στιγμή που μιλάμε το πρώην Ael Fc Arena συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου, μένει όμως να οριστικοποιηθεί στην πράξη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός σε τροχαίο ο αδερφός του προπονητή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Νοσοκομείο Βόλου – Σορός 45χρονης κινδυνεύει να γίνει «μπαλάκι». Παρέμβαση εισαγγελέα