in ,

LOLLOL CryCry

Το άγριο παρασκήνιο με τον ΣΚΑΪ και το τελεσίγραφο στη Σκορδά – “Δέχεσαι αλλαγή ώρας ή πας στον «πάγο»

Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς για τους περισσότερους ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί του είναι το πιο σκληρό κανάλι στις διαπραγματεύσεις του.

  • Άνθρωποι μπήκαν στον «πάγο» άλλοι αναγκάστηκαν ακόμη και να ακολουθήσουν την νομική οδό.

Η Φαίη Σκορδά είχε για την επόμενη σεζόν απ’ ότι μαθαίνω δύο επιλογές: Η να μπει και αυτή στο «ψυγείο» μέχρι τη λήξη του συμβολαίου της ή να μετακομίσει στο δίωρο 12.00 – 14.00.

Ήταν επί της ουσίας ένα τελεσίγραφο που δεν άφησε κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης στην παρουσιάστρια και ασμένως το δέχθηκε…

  • Πως φτάσαμε όμως ως εκεί;

Από την αρχή της σεζόν τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για την πλέον πολυδιαφημισμένη μεταγραφή της χρονιάς. Κανείς φυσικά σώφρων και νοήμων άνθρωπος στον ΣΚΑΪ δεν περίμενε η Σκορδά να πάρει τη ζώνη όμως και κανείς δεν περίμενε τόσο χαμηλά μονοψήφια που να την φέρνουν καθημερινά στον πάτο της τηλεθέασης.

  • Ακόμη και οι «Αταίριαστοι» που πάντα χωλαίναν στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού στο 10.00 – 12.00 είχαν κατά μέσο όρο διπλάσια νούμερα τηλεθέασης από τη Σκορδά.

Εκείνη όλη τη σεζόν έκανε πως δεν ακούει. Τώρα όμως την «άκουσε» καθώς όπως της μεταφέρθηκε είναι οριστική απόφαση του καναλιού η μετακόμιση της εκπομπής της. Με πολλές αλλαγές τις οποίες φέτος δεν θα της κάνει εκείνη αλλά το κανάλι.

  • Η ζώνη;

Από τις πιο δύσκολες της τηλεόρασης. Ελάχιστες πιθανότητες έχει η Σκορδά να πιάσει και στο 12.00 – 14.00 διψήφιο στο δυναμικό κοινό. Αυτό άλλωστε είχε υποσχεθεί στον ΣΚΑΪ πριν τη μεταγραφή της. Δυστυχώς γι’ αυτή τα δύσκολα από ‘δω και πέρα ξεκινούν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Ο Σκαι ειναι ενα καναλι μη σοβαρο, η Κουτσαφτακη κανει την μια παπαρια μετα την αλλη και οποιος παει εκει καιγεται. Λαθος η επιλογη της Σκορδα να παει στον Σκαι και κυριως να φυγει απο τον ΑΝΤ1 που παρολα τα χαμηλα νουμερα δεν την πεταξε. Για να παει καλα στο 12-02 θα πρεπει να εχει πρωτογενες υλικο, γρηγορη ροη και καλο αρχισυντακτη κατι που δεν εχει τωρα. Τα περισσοτερα θεματα εκεινη την ωρα εχουν καει απο το πρωι ,οποτε πρεπει να αλλαξει την θεματολογια

Ευβοία ΤΩΡΑ – Ανήλικος «καθάρισε» τον πατέρα του επειδή βίαζε την αδερφή του. Έβαλε ποντικοφάρμακο στο χάπι για την καρδιά

Ο καιρός σήμερα – Μετά από τρεις καλοκαιρινές ημέρες επιστρέφει η αστάθεια