in

LoveLove OMGOMG

Τάσος Ιορδανίδης – «Όνειρό μου ήταν να γίνω συνάδελφος της Μενεγάκη»

Στην εκπομπή Ελένη παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Ιορδανίδης και αναφέρθηκε στο νέο του εγχείρημα να παρουσιάσει την εκπομπή της ΕΡΤ1, Μπαμπά-δες.

Μάλιστα, ξεκινώντας είπε χαριτολογώντας ότι όνειρό του ήταν να γίνει συνάδελφος της Ελένης Μενεγάκη, δηλαδή παρουσιαστής.

«Είναι ένα πολύ γλυκό πρότζεκτ και το δέχτηκα για να έχουν τα παιδιά ένα υλικό από εμένα και να θυμούνται ότι έκανα μια εκπομπή με τίτλο “Μπαμπά-δες”.

Είχα πάει καλεσμένος στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου κάποια στιγμή στην ΕΡΤ και με έπιασε ο Τάσος Παναγιώταρης, ο παραγωγός της παραγωγής και μου είπε ότι έχει αυτό το κόνσεπτ για εμένα. Και του απάντησα “Να σου πω ότι δεν το είχα σκεφτεί όταν ήμουν καλεσμένος στη Ζωή και τη Τζένη θα είναι ψέματα”.

Με πήραν κατά τη διάρκεια των διακοπών και μου λένε ότι είμαι μέσα στους ανθρώπους που θέλουν να δουν στην ΕΡΤ. Μόλις επέστρεψα, την επόμενη μέρα έκανα το δοκιμαστικό και θα είχα την απάντηση σε 2-3 μέρες. Τελικά με πήραν την ίδια μέρα, ξεκινήσαμε γυρίσματα μετά από δύο μέρες ακριβώς.

Τα τηλέφωνα όταν πέφτουν για δουλειά είναι σε ανοιχτή ακρόαση, κερδίζεις χρόνο. Είχα ενδοιασμούς, είναι ένα καινούργιο παράθυρο που ανοίγεις. Η Θάλεια μου είπε ότι μου ταιριάζει και πρέπει να δοκιμαστώ.

Βουτήξαμε, δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω αλλά υπάρχει μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι και ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής θα τα κατάφερνε εξίσου στην παρουσίαση. Πάντα έβαζαν ηθοποιούς στην παρουσίαση, πολλά χρόνια τώρα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σούπερ μάρκετ – Τι έδειξε η σύγκριση στις τιμές προϊόντων με άλλες χώρες της Ευρώπης

Από λοιμώδη εγκεφαλίτιδα έπεσε νεκρή η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού