in

CuteCute LoveLove

Τάσος Ιορδανίδης – «Ο γιος μου με έχει δει κάνα δύο φορές να κλαίω…»

Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος στο MEGA Καλημέρα και μίλησε για τα δυο παιδιά του, τη Θάλεια Ματίκα και τους καβγάδες τους.

Για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, είπε:

«Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και παίρνω συμβουλές. Δεν την ακούω τις περισσότερες φορές. Έχω μετανιώσει για επιλογή μου, αλλά αν δεν είχα επιλέξει αυτό που επέλεξα δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλα πράγματα. Είναι διασκεδαστική η τριβή μας και στο θέατρο υπάρχει ψυχική ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα».

Και συνέχισε ο Τάσος Ιορδανίδης: «όταν καυγαδίζουμε με την σύζυγό μου, καυγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Τσακωνόμαστε στο θέατρο στους ρόλους μας και δεν έχουμε κουράγιο να κρατήσουμε κάτι μετά. Το προφίλ μου ως μπαμπάς θα μπορέσουν να το περιγράψουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Πιστεύω ότι η γονεϊκότητα μας ξεπερνάει, είναι το ένστικτο ότι έχεις την αποστολή να κουβαλάς τη μεγαλύτερή ευθύνη που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος: να μεγαλώσεις και να γαλουχήσεις ένα παιδί, και να το παραδώσεις στη κοινωνία ως έναν άνθρωπο που να έχει ενσυναίσθηση. Ο γιος μου με έχει δει κάνα 2 φορές να κλαίω»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια από τον αντεισαγγελέα

Μεγάλη απάτη με την κάρτα διαδρομών των ΜΜΜ!