in

LOLLOL CryCry

Τα «Βατράχια» έκαψαν τον “αμόρφωτο” Καβατζίκη – Η επίθεση στο Twitter και η απάντησή του

Κράξιμο έφαγε ο Άρης Καβατζίκης στο τουίτερ για τη λέξη βατράχια που χρησιμοποίησε στην εκπομπή μιλώντας για το έργο του Αριστοφάνη. Τηλεθεατής τον χαρακτήρισε αμόρφωτο πανελίστα και εκείνος απάντησε.

  • Αφού εξήγησε γιατί είπε αυτή την λέξη, ο άγνωστος άνδρας…. Ανακάλεσε! Δείτε τον διάλογό τους:

«Με τα “βατράχια” να μιλάς για κανα φιλαράκι σου για τα βατράχια του χωριού σου! Όχι για έργο του Αριστοφάνη! Κατάλαβες αμόρφωτε πανελίστα? Καλύτερα μίλα για το βρακί κανενός πρίγκιπα της Αγγλίας που τους λατρεύεις αυτούς όλους..» γράφει στο τουίτερ τηλεθεατής με τον Καβατζίκη να απαντά «Καλησπέρα σας! Η χρήση του ονόματος «Βατράχια» έγινε από τον μεταφραστή και τους υπεύθυνους της παράστασης. Γι’ αυτό και έγινε χρήση του ονόματος «Βατράχια» και όχι «Βάτραχοι». Ο αμόρφωτος πανελίστας». Στη συνέχεια λύθηκε η …παρεξήγηση αφού ο άνδρας του γράφει «Τότε το ανακαλώ το “αμόρφωτος” όμως έπρεπε να διευκρινίσετε ότι οι υπεύθυνοι της παράστασης έδωσαν αυτούς τους”ατυχείς”τίτλους κι όχι εσείς! Και θα έπρεπε να κάνετε κι ένα καυστικό σχόλιο ως προς τον τίτλο! Τα αρχαία κείμενα Δεν παραλλάσσονται πουθενά! (Φαντάσου τη σκηνοθεσία..)»

 

 

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Πώς ο Άρης είναι ένας απο τους πλέον διαβασμένους συναδέλφους της τηλεόρασης… όπως και ότι κάθε τοξικός θα συνεχίζει να είναι τοξικός όσες απαντήσεις κι αν πάρει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. παιχνιδια γενικως και επισης δεν ειναι τοσο δυνατος οπως θελει να παρουσιαζεται. Τα ξαναειπαμε επι πολλα χρονια περνουσε απαρατηρητος απο πανελ σε πανελ , εδω και τρια χρονια του καθισε η εκπομπη της Δαναης που στην ουσια τον ανεδειξε . Η επιστροφη του σε αλλα πανελ με εμπειρους συνπανελιστες δεν νομιζω οτι θα στεφταν με επιτυχια, οποτε Καβατζικη μεινε εκει που εισαι αφου σε θελει η Δαναη και ασε τα υπουλα παιχνιδια εσυ και η Καμπουρη στις πλατες της Δαναης

Παρασκήνιο – Δεν τα βρήκε η Μαγγίρα με το OPEN. Οριστικά εκτός…

Μπέττυ Μαγγίρα – Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια…