in , ,

AngryAngry CryCry OMGOMG

Τα τραγικά λάθη του Κυριακού – Μετά τα πρωινά εμπορικά ο ΑΝΤ1 χάνει και τα απογευματινά.

Theodore Kyriakou, chief executive officer of Antenna Group, poses for a photograph following an interview in London, U.K., on Wednesday, May 25, 2016. Antenna Group was founded in 1988 by Minos Kyriakou, who made the family's first media investment by establishing Antenna Radio in Greece, according to the company's website. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images

Το ένα λάθος πίσω από το άλλο κάνει τελευταία ο Θοδωρής Κυριακού. Και γράφω τελευταία καθώς μαθαίνω πως ασχολείται λίγο περισσότερο με το κανάλι που ο αείμνηστος πατέρας του το άφησε πρώτο και μόνο τις δυο τελευταίες ημέρες ήταν πέμπτο στην σειρά τηλεθέασης.

 

 

  • Θα μου πείτε άλλες εποχές… θα σας αντιπαραβάλω «λάθος επιλογές».

 

 

Τελευταίο μεγάλο λάθος ήταν οι «Προδότες» με τρία εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ που πλέον κινείται χαμηλά σε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη «Ζήσε αλλιώς» εξ’ αρχής δεν μπορούσε να πάρει την ζώνη με υψηλά νούμερα. Είναι όμως πολύ καλοστημένη και έχει συγκεκριμένη στόχευση που φέρνει πολύ υψηλά εμπορικά έσοδα καθώς έχει εξειδικευμένο κοινό. Με τις ταλαντώσεις και τα εσωτερικά θέματα που απασχολούν τον ΑΝΤ1 χάνεται και αυτή. Πως το λένε. Κόβεται.

  • Τώρα πλέον και με δεδομένο πως το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη μορφή που έχει πάρει δεν έχει πλέον δυνατά εμπορικά ανοίγει μεγάλη «τρύπα» και στο απογευματινό πρόγραμμα.

Θα υπάρχουν εξελίξεις στον ΑΝΤ1 και θα είναι άμεσες… καθώς η εικόνα του καναλιού μοιάζει περιφερειακού σταθμού και τόσο οι ψυχοκόρες αλλά και οι μάγισσες πέραν της αλμυρής σε έξοδα υφής τους αναμένεται να βγάλουν όλους τους σκελετούς από την ντουλάπα.

  • Προτείνω λοιπόν στον Τεό να ασχοληθεί ενεργά και στην πραγματικότητα με τα του οίκου του και να αφήσει τις λοιπές επενδύσεις… γιατί όπως έλεγε και ο αείμνηστος Παππούς μου με «πορδές αυγά δεν βάφεις».

 

Είναι κρίμα και στεναχωριέμαι όταν βλέπω το τηλεοπτικό μαγαζί που με ανέδειξε στο πλατύ κοινό να διάγει… τέτοια κατάντια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κι όμως – Ποζάρει ολόγυμνη η Κατερίνα από τους «Παγιδευμένους» (Εικόνα)

Γιάννης Ζουγανέλης – «Η αλήθεια είναι ότι η Ελεωνόρα δυσανασχετεί όταν μιλάω εγώ γι’ αυτήν»