in

Τα «πηγαδάκια» στο υπουργικό – Τα αστεία του Άδωνι και ο… σκεπτικός Βορίδης

Χαμόγελα και τετ α τετ που κέντρισαν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού είχε το υπουργικό συμβούλιο, πριν αυτό ξεκινήσει με την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού, ο οποίος έστειλε μήνυμα στους υπουργούς του για συνέπεια και δουλειά. Σε ένα από τα καρέ που απαθανάτισε ο φακός, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε ένα εύθυμο τετ α τετ με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου. Το τι συζήτησαν… άγνωστο. Ίσως να γελούν με τα πρώτα στοιχεία γύρω από τον «Ψηφιακό Βοηθό» του gov.gr με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, όπου χρήστες ρώτησαν μέχρι και το… πώς θα βρουν κοπέλα.

  • Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, έμεινε μακριά από ανάλογα πηγαδάκια και αρκέστηκε να κάτσει από νωρίς στη θέση του περιμένοντας την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού. Αρκετά φωτογραφικά καρέ τον έπιασαν να δείχνει σκεπτικός, περιμένοντας ίσως το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με το οποίο έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν συμφωνεί. Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, συζητάει με τον Άκη Σκέρτσο. Πιθανότατα συζητούν τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα που δείχνουν ότι ο χειμώνας θα εγκατασταθεί για τα καλά στη χώρα, με τον Βασίλη Κικίλια να δέχεται ενδεχομένως συμβουλές ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεως από την κακοκαιρία που δείχνει να καταφθάνει φορτωμένη με χιόνια. Ένα από τα καρέ που έκλεψαν την παράσταση ήταν αυτό με πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη και την υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, η οποία γελά με κάποιο αστείο που έκανε ο νέος υπουργός Υγείας, το οποίο, απ’ ό,τι φαίνεται, για τον υπ. Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, ίσως να μην ήταν και τόσο επιτυχημένο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που εγκατέλειψε το υπουργείο Εργασίας για να αναλάβει νέο πόστο στο υπουργείο Υγείας, συνομιλεί με τον Κωστή Χατζηδάκη, υπουργό Εθνική Οικονομίας, που στο παρελθόν διετέλεσε κι αυτός στο υπουργείο Εργασίας Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» και ένα τετ α τετ που είχε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Άγνωστο το τι συζήτησαν, ωστόσο φαίνεται να μιλάνε σε προσωπικό τόνο. Λίγο αργότερα η Όλγα Κεφαλογιάννη φαίνεται να μπήκε και αυτή στο εύθυμο κλίμα που επικρατούσε λίγο πριν από την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου. Από την άλλη, πιο σοβαρό έδειχνε το τετ α τετ που είχαν ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης. Έχοντας αναλάβει να διαχειριστεί ένα βαρύ χαρτοφυλάκιο, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πιθανότατα να συζητάει για τα νέα του καθήκοντα. Μια άλλη, πιο ελεύθερη ερμηνεία της εικόνας θα έλεγε πως ρωτά τον καθ’ ύλην αρμόδιο για τα νέα τιμολόγια ρεύματος. Μια εύθυμη συζήτηση είχαν και η νέα υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη. Η κυρία Μιχαηλίδου, έχοντας καταγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στο υπουργείο Εργασίας -αλλά και στο Παιδείας-, πλέον αναβαθμίστηκε και ανέλαβε να ηνία του υπουργείου, σε ηλικία 36 ετών.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aπό φυσικά αίτια ο θάνατος της Σινέντ Ο’ Κόνορ

Έβελυν Καζαντζόγλου – Το άγνωστο σ3ξουαλικό παρελθόν της νέας κριτή του “My style rocks”