in

LoveLove OMGOMG

Τα «καρφιά» της Μπάρκα για ψυχαγωγικές εκπομπές – «Δυστυχώς, είναι έτσι στημένες»

Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή την ενόχληση του Γιάννη Ζουγανέλη για τις ερωτήσεις που δέχεται για την προσωπική ζωή της κόρης του, έκανε τα δικά της σχόλια στον αέρα της εκπομπής της στο Mega για δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Σέβομαι απόλυτα και βγάζω το καπέλο σε όλους τους δημοσιογράφους. Αλλά δεν θα κρύψω το σοκ μου και την αμηχανία μου… Δεν σκέφτεσαι ότι “πώς θα το ρωτήσω;”. Μου φαίνεται τρομερά αμήχανο να ρωτάς έναν άνθρωπο που είναι ο πατέρας του παιδιού ενός άλλου ανθρώπου, για την προσωπική ζωή κάποιου και να αναφέρεις άλλα ονόματα και πού έχει αδυναμία το κάθε παιδί, πώς σχολιάζετε την κάθε ζωή, μου φαίνεται σοκαριστικό», σχολίασε αρχικά η Δανάη Μπάρκα

Στη συνέχεια ανέφερε για αντίστοιχες ψυχαγωγικές εκπομπές: «Δυστυχώς, είναι έτσι στημένες ολόκληρες σκαλέτες εκπομπών με αυτές τις ερωτήσεις, με αυτά τα σχόλια. Βλέπουμε εκπομπές που στήνονται μόνο για να ρωτάνε τέτοια», είπε η Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Ακόμα δεν έγινες παρουσιάστρια και κουνάς σε όλους το δάχτυλο. Δεν συμπαθώ καθόλου την Καινούργιου αλλά είναι φτασμένη. Ανέβηκε βήμα βήμα. Ξεκίνησε ως μικρό όνομα, έπειτα ως συμπαρουσιάστρια για χρόνια και μετά έκανε καριέρα ως κεντρική παρουσιάστρια με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Όχι σαν εσένα που βγήκες από το τίποτα και πλασαρίστηκες ως μεγάλη παρουσιάστρια εν μία νυκτί με τις πλάτες της μαμάς. Δεν θα έχεις διάρκεια ως παρουσιάστρια. Η Ελένη Μενεγάκη, η κορυφαία όλων των παρουσιαστριών, ποτέ δεν έκρινε συναδέλφους της ούτε κούνησε το δάχτυλο σε κανέναν. Εσύ ακόμα δεν ξεκίνησες και συνέχεια κάνεις κηρύγματα. Για ξεκαβάλα λίγο. Να ασχοληθείς αποκλειστικά με την υποκριτική που είναι και η τέχνη σου στην οποία είσαι καλή.

«Ο θείος μου ο Γιώργος Καπουτζίδης με κάνει περήφανη που μίλησε για τις προτιμήσεις του»

Βραβείο κάκιστου προγραμματισμού στον ΑΝΤ1 – Επαναφέρει το αποτυχημένο «Velvet»